Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #47 týždeň

Prinášame vám 47. pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iOS/iPadOS

CleanPics – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Podľa vývojárov, CleanPics je aplikácia #1 na App Store pre vyhladenie pleti, retušovanie a redukciu šumu fotografií.

CleanPics 600x253 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

Cubasis 3 – 26,99€ (pôvodná cena 55,99€)

Cubasis 3 je komplexný produkčný hudobný nástroj optimalizovaný pre dotykové ovládanie, ktorý vám umožní nahrávanie, editáciu a mixovanie hudby a vytvorené dielo môžete ihneď zdielať s celým svetom.

Mars Power Industries – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Mars Power Industries je nadčasová logická hra. Vašou úlohu bude napojiť na elektrinu všetky domy na Marse a preskúmať červenú planétu.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC a hernú konzolu Nintendo Switch.

Mars Power Industries 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Hero Siege: Pocket Edition – 1,09€ (pôvodná cena 9,99€)

Hero Siege: Pocket Edition: vzrušujúca retro štylizovaná rpg hra, v ktorej odpadlíci získali starodávny artefakt a oslobodili mocného démona a celú jeho armádu. Niekto musí zastaviť koniec sveta…

Aces of the Luftwaffe Squadron – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

Každý koniec je novým začiatkom. Keď sa už zdalo že vojna v Európe sa blíži ku koncu, tajné nemecké komando s názvom Aces of the Luftwaffe prekvapivo napadlo USA! Je Vašou povinnosťou obnoviť slobodu a mier. Prežite epický príbeh nad americkým pobrežím a mestami. Veľte svojej letke proti hrôzostrašným bojovým strojom nepriateľa.

Akčná hra Aces of the Luftwaffe Squadron vyšla aj vo verziach pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

Aces of the Luftwaffe Squadron - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Rebel Cops – 4,49€ (pôodná cena 9,99€)

Rebel Cops je taktická stratégia, ktorá vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4, Xbox One a Nintendo Switch. V hre velíte skupine bývalých policajtov, ktorá chce zvrhnúť nového kriminálnika v meste. Bojovať budete proti mafii, konkrétne proti hlave gangu, Viktora Zuev, ktorý nelegálne ovládol mestečko Ripton a podplatil aj miestnu políciu. Vy ste ale nadovšetko morálny, takže je čas zahodiť policajný odznak a ísť si to s Viktorom vybaviť ako občan proti občanovi. Je však na vás, či pritom budete pomáhať svojim susedom, alebo ich v mene spravodlivosti občas trochu hodíte pod vlak. Účel svätí prostriedky! Prostredníctvom taktických ťahových misií budete postupne podkopávať spojencov kriminálnika a s každým úspechom budete ľuďom vracať nádej a silu.

Realpolitiks Mobile – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

V stratégii Realpolitiks sa zmocníte modernej krajiny. Riešte hlboké problémy moderného sveta, nájdete tu súčasné geopolitické hranice, použite ekonomické silu krajiny pre zúčastnenie sa vo vojenských konfliktoch a celosvetových aférach. Riešte rôzne problémy, ktoré počas hry nastanú, napríklad rozpad EU, nárast ISS, následky tretej svetovej vojny a rôzne iné scenáre. Vďaka politickým presvedčeniam ste schopní rôznymi spôsobmi docieliť politické ciele a vyhrať v závode o globálnu nadvládu. Využite diplomatické schopnosti, ekonomické výhody, vojenskú silu a voľnosť etnických, či morálnych zásad, ktoré Vám pomôžu sa stať celosvetovou veľmocou.

Live+: Photo Converter – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Vytvárajte ohromujúce živé tapety z vašich obľúbených videí. Live+: Photo Convertee je profesionálny nástroj na prevod videí na živé fotografie a späť.

Pholorize – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Pholorize je aplikácia na úpravu fotografií, ktorá pomocou umelej inteligencie vdýchne farbu starým čiernobielym fotografiám.

Tubecasts – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia Tubecasts umožňuje prehrávať len zvuk z vašich obľúbených YouTube videí, vďaka čomu šetríte batériu alebo prenesené dáta.

ColorQueryPro – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácie ColorQueryPro ponúka profesionálne miešanie a správu farieb pre grafikov, webových vývojárov alebo dizajnérov.

macOS

Minesweepr – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Minesweepr je populárna hra, v ktorej je vašou úlohou nájsť všetky míny.

SocialPanel – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikáca SocialPanel prináša úplne novú skúsenosť s prístupom k vašim obľúbeným sociálnym sieťam z vášho počítača. K sieťam ako Facebook, Twitter, Instagram … môžete mať prístup priamo z menu baru alebo pomocou aktívnych rohov.

RePix – 3,99€ (pôvodná cena 5,49€)

RePix je užitočný nástroj, ktorý vám pomôže pri hromadnej zmene veľkosti ľubovoľných obrázkov na prednastavené rozlíšenie.

***** Odporúčané spoločnosťou Apple ako najlepšie nové aplikácie *****

***** Tiež uvedené v zozname aplikácií pre fotografov *****

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.