Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #46 týždeň

Prinášame vám 46. pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iOS/iPadOS/tvOS

This Is the Police 2 – 3,39€ (pôvodná cena 9,99€)

Starajte sa o oddelenie, starajte sa o policajtov, skúmajte, vypočúvajte, uväzňujte, robte zložité voľby a snažte sa sami ostať na slobode. Toto príbehom vedené dobrodružstvo sa odohráva v studenom meste na hraniciach, ktoré je plné násilia. Vitajte v Sharpwoode, kde sa ľudia poznajú so susedmi menom a verne sa držia tradícií, nezáleží na tom aké barbarské sa môžu zdať. Pašeráci, gangy a hluční populisti nazývajú toto mestečko svojim domovom. Zúfalstvo tu narastá ako choroba a spolu s ním sa za tiahne aj násilie.

Pre novú šerifku Lilly Reed je to nočná mora. Trápi sa s udržaním poriadku a pokoja, zatiaľ čo jej podriadení sú hrubí muži nezvyknutí na velenie od ženy. Všetko sa mení keď sa v mestečku objaví záhadný cudzinec Warren Nash. Nikto netuší či do mesta prinesie spásu, alebo skazu.

Hra This Is the Police 2 vyšla aj vo verzii pre PC a herné konzoly Xbox One a Playstation 4.

This Is the Police 2 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Dead Cells – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

V brutálne ťažkej 2D akčnej plošinovke Dead Cells ti je zverený do rúk produkt nepodareného alchymistického pokusu, ktorý sa snaží prísť na kĺb tomu, čo sa deje na rozľahlom, neustále sa meniacom a zdanlivo prekliatom ostrove. Kombinácia tuhých, ale férových súbojov, citlivého ovládania, nezdolných protivníkov, permanentnej smrti a samozrejme aj núdzového kotúľania na stranu, ktoré ťa dostane z ťažkostí, vytvára náročnú hru plnú impulzívnych reakcií, v ktorej si prejdeš vnútornou očistou.

Hra vyšla ja ve verzii pre konzolu PS4 a je dostupná aj pre Apple TV.

Photo Declutter – 4,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Photo Declutter vám umožní jediným kliknutím odstrániť nežiaduce objekty z vašich fotografií.

Hyperstream – 8,99€ (pôvodná cena 16,99€)

Hyperstream vám umožňuje rýchlo pridať rôzne filtre do vašich live video streamov.

ThreeKingdoms The Last Warlord – 7,99€ (pôvodná cena 12,99€)

ThreeKingdoms The Last Warlord je ťahová strategická hra odohravajúca sa v Číne v období 1400 – 1330 rokov pred našim letopočtom.

Writey – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Writey obsahuje tri kurzy rukopisu: rímsku abecedu, písanie v tlači a písanie kurzívou. Aplikácia je určená pre iPad s Apple Pencil.

Romancing SaGa 3 – 8,99€ (pôvodná cena 29,99€)

Rise of Morastrum, udalosť kde temná hviezda zablokovala slnko a tým hrozí samotnú existenciu nášho sveta. Všetci tí, narodení v tom roku sú odsúdený ku záhube ešte skôr ako to zatmenie skončí. Avšak, počas prvého Rise of Morastrum pred 600 rokmi, jedno dieťa prežilo. Nakoniec sa preslávil ako Archfiend, ktorý viedol svet ku jeho zničeniu. Ďalších 300 rokov prešlo, kedy ďalšie dieťa pokorilo osud. Toto dieťa bolo známe pod menom Matriarch, porazila zlo a priviedla mier späť do sveta. Teraz znova po 300 rokoch, prichádza Rise of Morastrum a osud sveta visí na vlásku. Objaví sa ďalšie dieťa osudu? Bude to ďalšie dieťa spravodlivé, zlé, alebo také aké si tento svet dokáže predstaviť?

Romancing SaGa 3 je RPG hra, ktorá vyšla aj vo verzii pre herné konzoly Nintendo Switch a PS4.

DestroyPix – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

DestroyPix je fotografický editor pomocou ktorého “zničíte” pôvodnú fotografiu a vytvoríte niečo úplne iné.

Book of Demons: Tablet Edition – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Ak chcete netradičný, no zaujímavý herný zážitok, Book of Demons ponúka Hack & Slash deck-building hybridnú RPG. Hra ponúka 80 magických kariet, vrátane legendárnych variantov pre každú klasu, 70 rôznych typov príšer a kampaň s hernou dobou 8 hodín a po jej skončení môžete pokračovať v hraní procedurálne generované úrovniach.
Hra získala niekoľko ocenení:

***Accolades and Honors***
***CEEGA 2019 Best Design***
***Digital Dragons 2018 Best Polish Game Art***
***Casual Connect Best Game Art 2016***
***Indie DB Indie of The Year 2017 Top 10***

Blood Card – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Hra Blood Card kombinuje prvky roguelike a deck-buildingu. Počas hry sa budete usilovať isť neustále napred, zbierať karty, aby ste vytvorili jedinečný balíček a pomocou neho porazili nepriateľov, ktorí vám prišli do cesty. Budete si musieť vybrať medzi útekom alebo pokusom poraziť smrť, ktorá vás neúnavne prenasleduje.

macOS

Cartoon Animator 4 Pipeline – 109,99€ (pôvodná cena 169.99€)

Cartoon Animator 4 je 2D animačný softvér navrhnutý tak aby ste mohli premieňať obrázky na animované postavy.

AppGraphics – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

AppGraphics vám ponúka možnosť rýchlej tvorby a generovania ikon pre vaše iOS aplikácie. Aplikácia vám umožňuje spoľahnúť sa na vstavanú kolekciu návrhov a šablón, alebo si môžete zvoliť import vlastných snímok.

AppGraphics 600x123 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #01 týždeň

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.