Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #44 týždeň

Prinášame vám 44. pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac, v ktorom môžete nájsť množstvo zaujímavých hier.

iOS/iPadOS/tvOS

Danganronpa: Trigger Happy Havoc – 5,49€ (pôvodná cena 17,99€)

Hope’s Peak Academy je domovom najlepších a najtalentovanejších Japonských študentov – svetielok nádeje pre budúcnosť. No táto nádej z náhle zomiera, keď sa Makoto Naegi a jeho spolužiaci ocitnú zajatí v škole, odrezaní od okolitého sveta a hračkami zvláštneho, vražedného malého medvedíka menom Monokuma. Ten štve študentov proti sebe a sľubuje slobodu tým, ktorí dokážu zabiť svojich spolužiakov. Danganronpa: Trigger Happy Havoc je japonská RPG hra, v ktorej musíte zistiť, kto Monokuma skutočne je a prečo ste boli unesení zo sveta, ktorý ste kedysi poznali. No dajte si pozor, čo si budete priať – niekedy nie je nič vražednejšie než samotná pravda..

Cosmic Frontline AR – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Vesmírna vojna zúri ďalej! Pripravte sa na skvelú 3D grafiku a veľkolepé bojové lode. Cosmic Frontline AR je strategická hra s podporou rozšírenej reality. Vašou úlohu je kolonizovať vesmír a dobiť nepriateľské planéty. Zostavte svoju obrovskú flotilu vesmírnych lodí a pripravte sa na najväčšiu bitku, akú kedy galaxia zažila.

PhotoPhix – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Chcete so svojimi fotografiami urobiť viac? Fotografický editor PhotoPhix vám pomôže vytvoriť koláže, orámovania, textové štítky, nálepky, kliparty, masky / tvary, rámy, efekty, filtre, kresby na vašich fotografiách …

Lock’s Quest – 4,49€ (pôvodná cena 9,99€)

V hre sa ocitnete v úlohe Locka, chlapca, ktorý narazí na inváziu jeho dediny, ktorá rozpúta širšiu vojnu medzi kráľovstvom sily a mechanickou armádou vedenou ohavným lordom bolesti. Pútavý príbeh sa rozvíja naprieč 75 dňami bojov v tucte unikátnych máp, ktoré sú plné strelných veží, pascí a špeciálnych útokov. Prežite hru tak, ako si ju tvorcovia predstavovali, teraz s HD hudbou, novými portrétmi vo vysokom rozlíšení a aktualizovanou hrateľnosťou.

Hra vyšla ja vo verzii pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

Dandara – 3,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Dandara je 2D plošinovka plná mystických tvorov a nekonečnej možnosti skúmania herného sveta. Hra prináša príbeh, v ktorom hlavná hrdinka Dandara musí zachrániť vlastný svet s názvom Salt. V ňom žijú občania, slobodní duchovia, ktorí žili slobodne a nespútane, avšak teraz sú utláčaní. Hlavným poznávacím znakom hry je voľnosť a popieranie gravitácie.
Dandara vyšla aj pre platformy PC/XBox a PS4 a je dostupná aj pre Apple TV.

Dandara 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

The Room Old Sins – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Celý príbeh logickej hry The Room Old Sins je prepojený s domčekom pre bábiky, ktorý vám bude postupne odhaľovať tajomstvá. V jednotlivých miestnostiach tohto domčeka sa totiž skrývajú samotné hádanky, ktoré dokážu poriadne potrápiť vašu myseľ. Okrem toho sa však pripravte aj na skľučujúcu atmosféru, ktorá vás rozhodne nenechá chladnými.

The Room Two – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Veľmi očakávané pokračovanie hry The Room, ktorá dostala ocenenie od Applu, ako hra roku 2012. The Room Two je logická hra v ktorej sa vydáte po stopách tajuplných listov aby ste odhalili tajomstvo.

The Room Three – 2,29€  (pôvodná cena 4,59€)

Na vzdialenom ostrove je nutné vyriešiť všetky hlavolamy a prejsť sériou skúšok, ktoré pre vás pripravila záhadná postava, známa len ako “remeselník”.

Esports Life Tycoon – 2,29€ (pôvpdná cena 4,49€)

Hra eSports Life je simulácia profesionálneho hráča videohier s najlepšími eSports klubmi sveta. Z herného nadšenca sa tam môžete prepracovať až do prvej ligy medzi elitu. Svoje schopnosti v hre využijete v dvoch najpopulárnejších eSports žánroch – FPS a MOBA. Presadiť sa môžete sólo alebo v tíme. S tvrdým tréningom sa dostavia úspechy, popularita aj peniaze. Môžete sa stať hernou legendou, a dokonca ovládať celý lukratívny eSports priemysel.

Titan Quest – 3,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Titani, bohovia pred bohmi, utiekli zo svojho večného väzenia, aby vyslali skazu na zem. V tomto zápase medzi novými a starými bohmi to nakoniec budú ľudský hrdinovia, kto rozhodne o osude ľudstva. V tejto RPG hre sa budete musieť prebojovať Antickým svetom a odhaliť tajomstvá potrebné k uväznenie starých bohov.

Titan Quest HD 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #13 týždeň

Stardew Valley – 4,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Po starom otcovi ste zdedili starú farmu v oblasti Stardew Valley a vašou úlohou bude sa o ňu starať a zvelebovať. Na začiatku budete mať len pár dolárov a takmer žiadne nástroje a skúsenosti. Farmu si postupne zrekonštruujete a zariadite pre váš pohodlný život. Postupne sa naučíte pestovať najrôznejšie plodiny, pretože v každom ročnom období rastú rôzne a majú najrôznejšie požiadavky. Ako sa bude farma rozvíjať, môžete si kúpiť aj najrôznejšie domáce a chovné zvieratá a vašej farmu postupne velebiť a rozširovať. Do získavanie nových predmetov a zručností sa môžete pustiť aj inak. Prieskumom sveta Stardew Valley a jeho obyvateľov. Kam a ako vaša cesta povedie je len na vás. Nádherná pixelartová grafika, skvele ladená hudba a hlavne tony herné náplne a možností, ktorá vás u hry bude držať veľmi dlhú dobu.

Stardew Valley 600x146 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

Where Shadows Slumber – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Where Shadows Slumber je logicko-dobrodružná logická hra, ktorá sa odohráva vo svete ponorenom do tmy. Starý muž menom Obe objaví v lese tajomný lampión a vy ho budete sprevádzať jeho poslednou cestou.

ATOM RPG – 7,99€ (pôvodná cena 10,99€)

ATOM RPG je postapokalyptická indie RPG hra inšpirovaná klasickými RPG hitmi ako Fallout, Wasteland, Deus Ex, Baldur’s Gate a ďalšími, zasadená do Sovietskeho zväzu.

V hre ATOM RPG sa vydáme do postapokalyptického sveta, ktorý spustošil nukleárny holokaust. Západ a Sovietsky zväz sa v alternatívnej časovej línii dostanú v roku 1986 až na pokraj sebazničenia. Hráč sa stáva jedným z hŕstky preživších a jeho úlohou je prežiť v pustatine situovanej do atraktívnych ruských kulís.

Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly Xbox One, PS4, Nintendo Switch a PC.

V for Wikipedia – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Wikipedia lepšia ako kedykoľvek predtým – na zariadeniach ako iPhone, iPad a Apple Watch. Objavte svet a užite si krásnu typografiu s touto elegantnou aplikáciou V for Wikipedia. Aplikácia má množstvo funkcií: podľa vašej aktuálnej polohy vám aplikácia zobrazí relevantné články, môžete si pridávať záložky zobraziť históriu, prepínať medzi jazykmi, galériu obrázkov a mnoho ďalšieho.

Ordesa – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Dva roky po odchode sa Lise vrátila do rodinného domu. Jej stretnutie s otcom však čoskoro preruší strašidelné zjavenie … Ordesa je unikátna hra, respektíve interaktívny film, v ktorom odhalíte desivé tajomstvá minulosti.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Blast Rush – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Blast Rush je akčná hra s 16 bitovou retro grafikou, v ktorej sa musíte prestrieľať 40. úrovňami.

Bombsquad – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

V hre Bombsquad sa stanete expertom na zneškodňovanie bômb. Vo vašich rukách sú stovky životov. Musíte sa sústrediť a použiť svoje schopnosti na zvládnutie veľkého nebezpečenstva. Ale pozor, neurobte žiadne unáhlene rozhodnutie. Aj keď ste profesionál, teroristi sa snažia byť o krok pred vami. Nenechajte sa dobehnúť a zneškodnite bomby vo všetkých 36.úrovniach.

macOS

Kingdom: New Lands – 3,49€ (pôvodná cena 16,99€)

Objavujte fantasy svet v štýlovej pixelové grafike. V strategickej hre Kingdom: New Lands ide totiž predovšetkým o budovanie a spravovanie vašej osady a neskôr kráľovstva. Kingdom: New Lands vás žiada, aby ste všetko vyskúšali sami. Stretnete sa s predmetmi, postavami a záhadnými sochami, ale budete musieť zistiť, ako presne vám pomôžu pri budovaní a obrane vášho kráľovstva. Buďte statoční vládcovia, a bojujte až do konca…

Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintende Switch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.