Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #42 týždeň

Prinášame vám 42. pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iOS/iPadOS/watchOS

Valleys Between – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Vytvorte prekvitajúci, krásny svet vytváraním života, rozvojom spoločenstiev a objavovaním tajných tajomstiev údolia. Valleys Between je zaujímavá logická hra, ktorá získala niekoľko ocenení:

Overall Outstanding – Play by Play 2017
Excellence in Design – Play by Play 2017
Audience Choice – Play by Play 2017
Nominated for Best Indie Game – TapTap Game Awards 2018

Valleys Between 600x305 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Vubu – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Vubu je logická logická hra, v ktorej musíte usporiadať antické dosky. Ale každá doska alebo nová úroveň je malým bludiskom.

Project Highrise – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Mrakodrap je však viac ako len oceľ a sklo. Je to zložitý ekosystém plný ľudí, ktorí žijú a pracujú v budove. V hre Project Highrise, ako architekt musíte koordinovať výstavbu všetkého, každej steny a drôtu každej kancelárie a bytu. Ako majiteľ budovy musíte udržať svojich nájomníkov spokojných. Ak budú spokojní tak bude stúpať Vaša prestíž. Naopak ak budú nájomníci nespokojní, odídu a budú kaziť Vašu povesť. Zažite zábavnú a komplexnú simuláciu stavania a prevádzkovania mrakodrapu. Project Highrise vyšla aj vo verzii pre PC a herné konzoly Nintendo Switch, Xbox One a PlayStation 4.

SimpleRockets 2 – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

SimpleRockets 2 je vesmírny simulátor, ktorý vám umožňuje vytvárať rakety, lietadlá, rovery alebo čokoľvek, čo si dokážete predstaviť aby ste preskúmali planéty. Zdieľajte vaše výtvory s komunitou a dokončíte všetkých 17 výziev.

Remote KeyPad for Mac – 3,49€ (pôvodná cena 4,59€)

Používajte svoj iPhone alebo iPad ako bezdrôtovú numerickú klávesnicu pomocou aplikácie Remote KeyPad for Mac. Rozšírte klávesnicu na MacBooku bez toho, aby ste kupovali ďalší hardvér a museli ho nosiť stále zo sebou.

Evoland – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Evoland je hra, ktorá sa vyvíja a z pixelovej grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie. Banálny postup a možnosti v úvode sú obohacované o nové prvky a súčasti a priebeh je čoraz zaujímavejší. Systém hry je založený na postupnom pridávaní jednotlivých zložiek. Zážitok sa mení počas progresu a vývoja hrateľnosti, boje napríklad prechádzajú z reálneho času na ťahové a jednoduché bludiská s logickým postupom do máp s náhodnými bitkami.

Rebel Cops – 4,49€ (pôodná cena 9,99€)

Rebel Cops je taktická stratégia, ktorá vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4, Xbox One a Nintendo Switch. V hre velíte skupine bývalých policajtov, ktorá chce zvrhnúť nového kriminálnika v meste. Bojovať budete proti mafii, konkrétne proti hlave gangu, Viktora Zuev, ktorý nelegálne ovládol mestečko Ripton a podplatil aj miestnu políciu. Vy ste ale nadovšetko morálny, takže je čas zahodiť policajný odznak a ísť si to s Viktorom vybaviť ako občan proti občanovi. Je však na vás, či pritom budete pomáhať svojim susedom, alebo ich v mene spravodlivosti občas trochu hodíte pod vlak. Účel svätí prostriedky! Prostredníctvom taktických ťahových misií budete postupne podkopávať spojencov kriminálnika a s každým úspechom budete ľuďom vracať nádej a silu.

Teslagrad – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Teslagrad je 2D logická plošinovka s akčnými prvkami, kde sú magnetizmus a iné elektromagnetické sily kľúčom k postupu hrou a aj k odhaleniu tajomstiev ukrytých v dlho opustenej veži Tesla. Získajte nové schopnosti, aby ste mohli preskúmať nelineárny svet s viac než 100 nádherne ručne maľovanými prostrediami v steampunkom inšpirovanej vízii starej Európy.

V hre ste malým chlapcom, ktorý sa náhle ocitá zapletený do dávno zabudnutého sprisahania proti despotickému kráľovi, ktorý vládol národu železnou päsťou niekoľko rokov. Vydajte sa na dobrodružstvo rozprávané bez slov a píšte svoj vlastný osud. Vyzbrojený starovekou Teslamancer technológiou a svojou vlastnou vynaliezavosťou a kreativitou vedie Vaša cesta k veži Tesla a ešte ďalej.

Hra Teslagrad je dostupná aj pre Apple TV a vyšla aj vo verzii pre PC, XboxOne, PS4 a Nintendo Switch.

Mars Power Industries – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Mars Power Industries je nadčasová logická hra. Vašou úlohu bude napojiť na elektrinu všetky domy na Marse a preskúmať červenú planétu.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC a hernú konzolu Nintendo Switch.

Mars Power Industries 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Do Not Feed the Monkeys – 3,49€ (pôvodná cena 6,99€)

V hre Do Not Feed the Monkeys sa ocitnete v úlohe mladíka, ktorý sa práve pripojil do klubu pozorovateľov, takzvaných primátov. Spoza vlastného počítača ste napojený na kamerové systémy, odkiaľ sledujete každodenný život nič netušiacich obyvateľov.
Zo začiatku ide všetko pomerne hladko a jediné pravidlo je zákaz akejkoľvek interakcie so subjektami. Postupne bude potrebných viacero kamier, ktoré vyžaduje majiteľ klubu, aby spĺňal normy. S tým prichádza aj viac práce a hľadania informácií o opičkách na obrazovkách, ktoré sa dajú využiť na rôzne činnosti – vydieranie, pozvanie do televízie, odhalenie ich súkromia verejnosti…

Do Not Feed the Monkey 600x100 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #45 týždeň

GPS Digital Speed Tracker – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

GPS Digital Speed Tracker Pro pomocou GPS zobrazuje vašu aktuálnu, maximálnu a priemernú rýchlosť, ako aj smer kurzu, celkovú vzdialenosť, čas cesty a nadmorskú výšku. Táto aplikácia je ideálna na jazdu autom, alebo na bicykli.

Foto Graphic Creator Studio – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Vytvárajte profesionálne grafické návrhy, prezentácie, vizitky, pozvánky alebo ikony pomocou aplikácie Foto Graphic Creator Studio.

This by Tinrocket – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia This by Tinrocket pridá do fotografií ukazovatele, štítky, popisy a komentáre.

Puzlogic – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Puzlogic je logická hra inšpirovaná hrami sudoku a kakuro.

Hello Human – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Hello Human je logická hra v ktorej budete musieť uniknúť zlomyseľnej umelej inteligencie zameranej na poznávanie ľudí.

PlaneApp – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia Plane vám umožní zachytiť minimalistické fotografie fasád budov.

Textastic Code Editor 9 – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Aplikácia Textastic Code Editor 9 je všestranný editor programovacích jazykov, ktorý zvýrazní syntax. Podporovaných je až 80 jazykov, ako: HTML, JavaScript, CSS, XML, Markdown, Objective-C, Swift, C++, PHP, Perl, Python, SQL, shell scripts. K serverom sa viete pripojiť pomocou protokolov: FTP, SFTP, SSH a WebDAV.

macOS

Simple Screen Shade – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Ak pracujete v tmavej miestnosti, v miestnosti osvetlenej slnkom alebo ak zápasíte s namáhaním očí a bolesti hlavy, aplikácia Simple Screen Shade stlmí vaše displeje. Môžete si nastaviť šedý odtieň na zmiernenie jasných a živých farieb, alebo biely odtieň na zobrazenie detailov v tmavých obrázkoch. Keď budete čítať a písať, zelený odtieň uvoľní vaše oči.

FiveNotes – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

FiveNotes je textový editor, ku ktorému máte kedykoľvek prístup, pomocou klávesovej skratky, alebo ikony v menu bare.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.