Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #40 týždeň

Prinášame vám 40. pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iOS/iPadOS/tvOS

Fast Camera – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Aplikácia Fast Camera vytvára časozberné videá a dokáže robiť fotky neuveriteľnou rýchlosťou, v turbo režime až 1 800 fotografií s rozlíšením 12 MPx za minútu. Aplikácia dostala množstvo kladných recenczií:

„Ak chcete urobiť perfektný obrázok, skupinovú fotografiu alebo vytvoriť videozáznamy v režime stop-motion, táto aplikácia ponúka jednoduché rozhranie a možnosť, ako to dosiahnuť.“ – CNET

„Fast Camera je jednou z najzaujímavejších aplikácií, s ktorými som sa v poslednej dobe stretol.“ – Leanna Lofte, iMore

Picture Perfect – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Picture Perfect je fotografický editor, pomocou ktorého jednoducho vytvoríte krásne fotografie. Aplikácia obstála dobre aj v recenziách:

„Najlepší all in one editor fotografií“ – 9to5toys.com
„Názov aplikácie hovorí za všetko. V okamihu premení vaše fotografie z priemeru na výnimočné“ – AppAdvice.com

Picture Perfect 600x252 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #11 týždeň

The Inner World – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Vitajte v tajomnom svete Asposia v hre The Inner World, ktorý sa nachádza v obrovskom, fyzikálne zákony popierajúcom dutom priestore, ktorý zásobujú vzduchom iba tri veľké veterné fontány.

V tomto svete žije nesmelý hudobník Robert a tajomná zlodejka Laura – spolu s hŕstkou ďalších bizarných postáv. Keď jedna veterná fontána po druhej vyschne, Robert a Laura musia zistiť, kam sa vietor podel.

The Inner World je point to click adventúra, ktorá vyšla aj pre PC a herné konzoly.

The Inner World 2 – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Dynastia Flautonosov strážila Asposia po celé stáročia. Potajme napĺňajú svet svetlom a životom. Priekupník Emil však zviedol obyvateľov Asposia z cesty, presvedčil ich, že dynastia je spolčená so silami temna. Ale vážne, kto v skutočnosti vie, čo robí táto podivuhodná rodina? Jediný kto dokáže zastaviť zlomyseľného Emila je následník trónu Flautonosov, Robert. Ten bol však posledné tri roky premenený na kameň. Plný elánu, ale bez tušenia čo v skutočnosti robí, sa vydáva na dobrodružstvo, pri ktorom sa pokúsi nájsť posledného veterného mnícha. Spoločnosť mu robí rada malebných postáv, ktorá dodáva hre ducha.

V hre The Inner World 2 musíte vyriešiť množstvo hádaniek a zachrániť rodinu Flautonosov.

Bridge Constructor Portal – 1,09€ (pôvodná cena  5,49€)

Dve obľúbené herné značky sa spojili do zábavného celku Bridge Constructor Portal, ktorý kombinuje výstavbu mostov a iných konštrukcií s teleportmi. A nechýba ani GLaDOS.

Bridge Constructor – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Vitaj v hre, kde je o skúsených a nadaných konštruktérov mostov, ako si práve ty, veľká núdza. Dávaj ale pozor. Každý most, ktorý postavíš, musí byť ešte pred uvedením do prevádzky dôkladne otestovaný dostatočnou záťažou, ktorá preverí, či je je most bezpečný.

Lovecraft’s Untold Stories – 3,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Lovecraft’s Untold Stories je hra založená na príbehoch napísaných H.P. Lovecraftom. Zažite na vlastnej koži kozmický horor vytvorený géniom z Providencu. Ponorte sa do rôznych príbehov do ktorých vás zoberú rôzne postavy naprieč rôznymi prostrediami, od strašidelného Viktoriánskeho domu cez opustené nemocnice, kde sa vykonávali zakázané experimenty, po džungľu kde stratené kmene vykonávajú zabudnuté rituály (mimo iné lokality). Úrovne sú postupne generované a líšia sa podľa toho akú hráte postavu, to znamená, že každú hru budete mať iný herný zážitok. Nezabudnite taktiež hľadať veci a stopy ku odhaleniu záhad a nových príbehov!

Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

To the Moon – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac. Hra je dostupná aj pre Apple TV.

To the Moon 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

Battle Chasers: Nightwar – 5,59€ (pôvodná cena 12,99€)

Hra Battle Chasers: Nightwar je inšpirovaná RPG klasikami, obsahuje prieskum dlhých dungeonov, ťahovo založené súboje v klasickom JRPG formáte a bohatý príbeh, ktorý podporuje prieskum herného sveta. Pripravte sa na súboj, vyberte si troch hrdinov, pripravte si schopnosti a vybavenia a vydajte sa na prieskum. Preskúmajte svet plný skrytých dungeonov, tajných bossov, náhodných priateľov,… .

Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly: Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

PhotoTangler Collage Maker – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Ako už asi názov aplikácie prezrádza, PhotoTangler Collage Maker vytvorí koláže s vašich fotografií.

ISS Real-Time Tracker – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Pomocou aplikácie ISS Real-Time Tracker môžete sledovať polohu ISS v reálnom čase na interaktívnej mape Zeme, zobrazuje jej aktuálnu polohu v stupňoch, minútach a sekundách spolu s jej nadmorskou výškou a rýchlosťou, alebo môžete sledovať živé vysielanie Zeme priamo z ISS,

Crisis of the Middle Ages – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Crisis of the Middle Ages je zábavná retro RPG hra s viac ako 700 rôznymi nepriateľmi, 100 unikátnymi útokmi a doba hrania hlavného príbehu sa má pohybovať medzi 6 – 10 hodinami.

Crisis of the Middle Ages 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #11 týždeň

Finding.. – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Hra Finding.. rozpráva príbeh o tom ako dieťa nájde kvetinu, pričom na ceste zažije veľa zaujímavým vecí.

Speechy – 8,99€ (pôvodná cena 14,99€)

Aplikácia Speechy využíva umelú inteligenciu na rozpoznávanie reči a prevedie vaše slová na text, bez toho, aby ste sa museli dotknúť klávesnice. Speechy nielen prepisuje vaše slová, ale aj zaznamenáva váš hlas, aby ste sa mohli k pôvodnej nahrávke vrátiť neskôr. Navyše môžete neskôr ľahko zdieľať svoje textové a zvukové súbory. Aplikácia podporuje 88 svetových jazykov, medzi ktorými nájdete aj slovenský a český.

A prepisom to nekončí. Speechy vie preložiť vaše nadiktované texty do iných jazykov.

macOS

Graphing Calculator 3D – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácia Graphing Calculator 3D umožňuje vizualizovať a riešiť matematické rovnice.

Perfect Face – zadarmo (pôvodná cena 4,99€)

Aplikácia Perfect Face umožňuje odstrániť všetky nedokonalosti pleti z vašich fotografií.

Pro Paint – 7,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Pro Paint je editor fotografií, ktorý sa používa na úpravu obrázkov, vektorovú grafiku, úpravu alfa kanálov, kreslenie… Poskytuje vysoko kvalitné nástroje na prácu s obrázkami a na vytvorenie originálnej tvorby.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.