Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #37 týždeň

Prinášame vám 37. pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iOS/iPadOS/tvOS

Railways! – 1,09€ (pôvodná cena 5,59€)

Railways! je strategická hra, v ktorej bude vašim cieľom je premiestňovať vlaky medzi traťami, vyzdvihovať cestujúcich a predchádzať nehodám. Vaša misia je úplná, zhromaždiť všetkých cestujúcich.

Asketch – zadarmo (pôvodná cena 4,99€)

Asketch je jednoduchá a pritom všestranná aplikácia na kreslenie.

Asketch 600x257 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #24 týždeň

Implosion – Never Lose Hope – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Hra Implosion – Never Lose Hope ponúka konzolovú grafiku, strhujúci príbeh, prvotriedne hlasy a hollywoodsku hudbu. Dej sa odohráva 20 rokov po páde Zeme a ľudstvu znovu hrozí vyhubenie. Mimozemská forma života s názvom XADA sa pripravuje bojovať s poslednou ľudskou zbraňou – bojovým oblekom War-Mech series III. Tešte sa na futuristické zbrane, ktoré si môžete vylepšovať, a v spojení človeka a robota zachráňte Zem.

Door Kickers: Action Squad – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Door Kickers: Action Squad je bláznivá akčná hra zo starej školy, ktorá vás stavia do role vojakov SWAT a pošle vás, aby ste sa vysporiadali so zloduchmi v štáte Nowhere City USA. Vyberte si výstroj, potom vykopnite dvere a smerujte k akcii. Zvládnite spätný ráz zbraní a čas prebíjania, využite vzdialenosť a krytie vo svoj prospech a použite strategické herné schopnosti v hre.

Door Kickers – 1,09€ (pôvodná cena 5,59€)

Hra Door Kickers vás postaví do úlohy veliteľa taktickej jednotky SWAT. Analyzujte situáciu, naplánujte si taktiku, vyberte zbrane a koordinujte viacerých vojakov pre splnenie vášho jediného cieľa, a tým je zachrániť všetkých rukojemníkov.

R.B.I. Baseball 20 – 4,49€ (pôvodná cena 9,99€)

R.B.I. Baseball 20 definuje arkádovú baseballovú akciu s obrovským pokrokom vrátane úplne nových ovládacích prvkov pálkovania, nadhadzovania a baserunningu (behu cez méty), úplne novej kamery pri nadhadzovaní s novým nadhadzovacím štýlom a mnoho významných vizuálnych vylepšení. Vyberte si typy rozostupov hráčov, založených na skutočných údajoch o nadhadzovačoch, alebo si zahrajte na základe zjednodušených baserunningových prvkoch. Úplne nový typ kamery inšpirovaný reálnym vysielaním, vám dáva novú perspektívu pri hraní. Vylepšite si postavu, vrátané nových účesov a ďalších podrobností, ako namaľovanie si lícnych kostí čiernou farbou alebo si dajte borovicový decht na prilbu. Na ihriskách sa vytvárajú škrvny, fľaky na tráve po šmýkačkách. Zažite väčšiu autentickosť s vylepšenými MLB loptičkami, upravené animácie cutscén a rôzne uhly kamery, lepšie správanie davu ľuďí a lepšie (reálnejšie) správanie loptičky.

PhotoEditBoom – 1,09€ (pôvodná cena 5,59€)

PhotoEditBoom premení vzácne okamihy vášho dieťaťa na trvalé spomienky. Zachyťte rozkošné fotografie z detských míľnikov, pridajte nálepky, vlastný textu, rám na fotografie, uložte vytvorený obrázok dieťaťa a okamžite zdieľajte s priateľmi alebo rodinou.

Hide Secret Photos – 1,09€ (pôvodná cena 7,99€)

Pomocou aplikácie Hide Secret Photos zamknete a skryjete svoje súkromné fotografie a videá, ktoré budu bezpečne uložené v aplikácii. Sú chránené pomocou TouchID, FaceID, prípadne heslom, takže prístup k ním budete mať len vy.

One Finger Death Punch II – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Pozor, ste v zajatí. Zoberte si akékoľvek zbrane, ktoré nájdete okolo seba a pomocou kung-fu porazíte všetkých nepriateľov. V hre One Finger Death Punch II sa stanete najrýchlejším bitkárom na svete. Rýchlosť a presnosť sú v tomto šialenom boji kľúčové.

Rebel Cops – 4,49€ (pôodná cena 9,99€)

Rebel Cops je taktická stratégia, ktorá vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4, Xbox One a Nintendo Switch. V hre velíte skupine bývalých policajtov, ktorá chce zvrhnúť nového kriminálnika v meste. Bojovať budete proti mafii, konkrétne proti hlave gangu, Viktora Zuev, ktorý nelegálne ovládol mestečko Ripton a podplatil aj miestnu políciu. Vy ste ale nadovšetko morálny, takže je čas zahodiť policajný odznak a ísť si to s Viktorom vybaviť ako občan proti občanovi. Je však na vás, či pritom budete pomáhať svojim susedom, alebo ich v mene spravodlivosti občas trochu hodíte pod vlak. Účel svätí prostriedky! Prostredníctvom taktických ťahových misií budete postupne podkopávať spojencov kriminálnika a s každým úspechom budete ľuďom vracať nádej a silu.

macOS

Video GIF Creator – GIF Maker – zadarmo (pôvodná cena 5,49)

Aplikácia Video GIF Creator vám pomôže vytvoriť animované GIF z vašich videí alebo fotografií.

Paletter 3 – zadarmo (pôvodná cena 22,99€)

Aplikácia Paletter 3 je určená najmä pre grafikov a dizajnérov, ktorým pomôže objaviť a vytvoriť rôzne farebné kombinácie.

SessionRestore for Safari – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Ste typ človeka, ktorý má otvorené množstvo kariet v internetovom prehliadači Safari s úmyslom prečítať si ich neskôr? Ak áno, tak potom aplikácia SessionRestore for Safari je určená práve pre vás, jednoducho si môžete uložiť reláciu a zatvoriť prehliadač, prípadne vytvoriť, pomenovať a pridať vlastné poznámky pre ľubovolný počet relácii.

Do Your Data Recovery – 21,99€ (pôvodná cena 55,99€)

Do Your Data Recovery je výkonný softvér na obnovu súborov, ktorý vám môže pomôcť pri obnovení odstránených alebo stratených údajov z dôvodu vymazania, formátovania, zlyhania operačného systému, napadnutia vírusom alebo z iných neznámych dôvodov. Môže obnoviť všetky typy stratených súborov, ako sú videá, obrázky, e-maily, dokumenty, archívy, audio, priečinky atď.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.