Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #36 týždeň

Prinášame vám 36. pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iOS/iPadOS/tvOS

The Beggar’s Ride – 3,49€ (pôvodná cena 4,49€)

V hre The Beggar’s Ride počas putovania cudzou krásnou krajinou odhalíte skryté tajomstvá, ktoré sú ukryté v maske.

3D Anatomy – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Aplikácia 3D Anatomy je 3D atlas ľudského tela.

3D Anatomyu 600x302 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #36 týždeň

Teslagrad – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Teslagrad je 2D logická plošinovka s akčnými prvkami, kde sú magnetizmus a iné elektromagnetické sily kľúčom k postupu hrou a aj k odhaleniu tajomstiev ukrytých v dlho opustenej veži Tesla. Získajte nové schopnosti, aby ste mohli preskúmať nelineárny svet s viac než 100 nádherne ručne maľovanými prostrediami v steampunkom inšpirovanej vízii starej Európy.

V hre ste malým chlapcom, ktorý sa náhle ocitá zapletený do dávno zabudnutého sprisahania proti despotickému kráľovi, ktorý vládol národu železnou päsťou niekoľko rokov. Vydajte sa na dobrodružstvo rozprávané bez slov a píšte svoj vlastný osud. Vyzbrojený starovekou Teslamancer technológiou a svojou vlastnou vynaliezavosťou a kreativitou vedie Vaša cesta k veži Tesla a ešte ďalej.

Hra Teslagrad je dostupná aj pre Apple TV a vyšla aj vo verzii pre PC, XboxOne, PS4 a nintendo Switch.

Evoland 2 – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

Evoland 2 je nástupcom pôvodného Evoland s vylepšenou grafikou, kde budete cestovať časom, s jednoduchou hrateľnosťou, ktorá sa bude postupne vyvíjať, ako sa budete pohybovať v príbehu. Hra sa bude postupne meniť z “pixelovej” grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie  Evoland 2 je oveľa väčšia hra a v srdci klasické RPG, s komplexným scenárom založeným na cestovaní v čase. Môžete očakávať desiatky postáv s vlastným prostredím a ambíciami a diametrálne odlišnými hernými štýlmi, ktoré sú spojené s príbehom a akciou hráča. Evoland 2 je plný humoru a odkazov na klasické hry, ako napríklad Mario, Street Fighter a Bomberman a ďalšie legendy rôznych žánrov. 

Evoland 2 vyšla aj vo verzii pre PC a podporuje aj Apple TV.

Mars Power Industries – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Mars Power Industries je nadčasová logická hra. Vašou úlohu bude napojiť na elektrinu všetky domy na Marse a preskúmať červenú planétu.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC a hernú konzolu Nintendo Switch.

Mars Power Industries 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

This is the Police – 1,09€ (pôvodná cena 9,99€)

V hre This is the Police sa ostávate sa do príbehu korupcie, zločinu a intríg. Zmocnite sa úlohy policajného šéfa Jacka Boyda a postavte sa čelom podsvetiu mesta Freeburg, ktoré sa rúti dolu vodou. Dostane sa Jack do dôchodku s peknou kôpkou bankoviek, skončí na mizine, alebo ešte horšie? Veľte Vašim podriadeným, odpovedajte na stav núdze a skúmajte mesto na pokraji chaosu. Mafia manévruje v úzadí a borí svoje pazúry ešte hlbšie do úbohého mesta, dokonca aj starosta je pripravený využiť každý škandál pre svoje politické výhody.

Dot.Line – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Dot.Line je logická hra, v ktorej sa striedate s protivníkom v kreslení čiar. Ten, ktorý prvý nakreslí štvorec, získa bod.

Sleep Attack – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Sleep Attack je strategická hra v štýle “tower defense”, v ktorej okrem umiestňovania zbraní na ničenie nepriateľov môžete otáčať celým bojiskom a prinútiť nepriateľov zmeniť cestu.

PXL – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

PXL je fotografický editor na vytvorenie mozaiky. Dominantná je hlavná fotka poskladaná z malých fotiek, ktoré sú prispôsobené podľa farebnosti tak, aby zapasovali. Výsledkom je krásny obraz, na ktorom z diaľky vidno hlavnú fotku a zblízka veľa malých fotografií.

Fast Camera – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Aplikácia Fast Camera vytvára časozberné videá a dokáže robiť fotky neuveriteľnou rýchlosťou, v turbo režime až 1 800 fotografií s rozlíšením 12 MPx za minútu. Aplikácia dostala množstvo kladných recenczií:

„Ak chcete urobiť perfektný obrázok, skupinovú fotografiu alebo vytvoriť videozáznamy v režime stop-motion, táto aplikácia ponúka jednoduché rozhranie a možnosť, ako to dosiahnuť.“ – CNET

„Fast Camera je jednou z najzaujímavejších aplikácií, s ktorými som sa v poslednej dobe stretol.“ – Leanna Lofte, iMore

The Almost Gone – 5,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Ste pripravení na cestu medzi životom a smrťou, izolovaní a sami? V logickej hre The Almost Gone musíte rozlúštiť uštipačné pravdy, zažiť zložité diorámy a spojenia vášho života.

Esports Life Tycoon – 3,49€ (pôvpdná cena 4,49€)

Hra eSports Life je simulácia profesionálneho hráča videohier s najlepšími eSports klubmi sveta. Z herného nadšenca sa tam môžete prepracovať až do prvej ligy medzi elitu. Svoje schopnosti v hre využijete v dvoch najpopulárnejších eSports žánroch – FPS a MOBA. Presadiť sa môžete sólo alebo v tíme. S tvrdým tréningom sa dostavia úspechy, popularita aj peniaze. Môžete sa stať hernou legendou, a dokonca ovládať celý lukratívny eSports priemysel.

macOS

Coffee Buzz – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Chceli ste niekedy dočasne zabrániť tomu, aby váš Mac spustil šetrič obrazovky, alebo aby prešiel do režimu spánku? Aplikácia Coffee Buzz ponúka jednoduchý spôsob, ako to dosiahnuť.

Be Focused Pro – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácia Be Focused vám umožní dokončiť prácu rozdelením jednotlivých úloh medzi časové intervaly, oddelené krátkymi prestávkami. Je to prekvapivo efektívny spôsob, ako si udržať motiváciu a sústrediť sa. Vytvárajte úlohy, konfigurujte prestávky a sledujte svoj pokrok počas celého dňa.

Ďalšie diely seriálu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.