Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #35 týždeň

Prinášame vám 35. pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iOS/iPadOS/tvOS

Nightcam: Night Mode Camera – zadarmo (pôvodná cena 5,59€)

Podľa vývojárov je Nightcam perfektná aplikácia na úpravu a vylepšenie fotografií zhotovených noci. Používa alogoritmy založené na AI (umelej inteligencii) pre vylepšenie fotografií pri slabom osvetlení.

Slayaway Camp – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Slayaway Camp je logická hra, v ktorej ovládate psychopatického zabijaka v maske, čo môže byť pre niekoho je pozoruhodná kombinácia. Tvorcovia zaujímavým spôsobom spojili logický postup, pri ktorom posúvate postavu po líniách, s béčkovými horormi z osemdesiatych rokov.

Chess Pro – 6,99€ (pôvodná cena 10,99€)

Jeden z najlepších šachov pre vaše iOS zariadenie.

ISS Real-Time Tracker – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Pomocou aplikácie ISS Real-Time Tracker môžete sledovať polohu ISS v reálnom čase na interaktívnej mape Zeme, zobrazuje jej aktuálnu polohu v stupňoch, minútach a sekundách spolu s jej nadmorskou výškou a rýchlosťou, alebo môžete sledovať živé vysielanie Zeme priamo z ISS,

Football Manager 2020 Mobile – 4,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Hovorí sa, že futbal je hrou správnych rozhodnutí a každý môže voliť podľa svojho uváženia, avšak vo Football Manager 2020 je rozhodnutie len a len na vás. Na vás záleží, koho podpíšete, koho predáte aj ako si poradíte s rozpočtom. Postavíte taktiku na hráčoch, ktorých máte k dispozícii, alebo ich tvrdým tréningom sformujete tak, aby hrali celkom podľa vašich predstáv.

Football Manager 2020 Touch - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

Battle Chasers: Nightwar – 3,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Hra Battle Chasers: Nightwar je inšpirovaná RPG klasikami, obsahuje prieskum dlhých dungeonov, ťahovo založené súboje v klasickom JRPG formáte a bohatý príbeh, ktorý podporuje prieskum herného sveta. Pripravte sa na súboj, vyberte si troch hrdinov, pripravte si schopnosti a vybavenia a vydajte sa na prieskum. Preskúmajte svet plný skrytých dungeonov, tajných bossov, náhodných priateľov,… .

Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly: Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

Kingdom: Two Crowns – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

V pokračovaní s názvom Kingdom: Two Crowns budete budovať svoje kráľovstvo a chrániť ho pred chamtivými tvormi, ktorí chcú ukradnúť vaše mince a korunu.

Dead Cells – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

V brutálne ťažkej 2D akčnej plošinovke Dead Cells ti je zverený do rúk produkt nepodareného alchymistického pokusu, ktorý sa snaží prísť na kĺb tomu, čo sa deje na rozľahlom, neustále sa meniacom a zdanlivo prekliatom ostrove. Kombinácia tuhých, ale férových súbojov, citlivého ovládania, nezdolných protivníkov, permanentnej smrti a samozrejme aj núdzového kotúľania na stranu, ktoré ťa dostane z ťažkostí, vytvára náročnú hru plnú impulzívnych reakcií, v ktorej si prejdeš vnútornou očistou.

Hra vyšla ja ve verzii pre konzolu PS4 a je dostupná aj pre Apple TV.

Inspire Pro – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Inspire Pro je aplikácia navrhnutá priamo pre iPad. Inspire Pro ponúka realistický zážitok z maľovania, kreslenia a skicovania, ktorý si môžete vziať so sebou kamkoľvek idete.

Zombie Night Terror – 3,49€ (pôvodná cena 6,99€)

V logickej hre Zombie Night Terror ovládnete hordu nemŕtvych. Cieľom je nakaziť zvyšok ľudskej populácie, úloha to však nie je vždy jednoduchá. Najmä vo chvíľach, keď čelíte rozzúreným mužom s brokovnicou. Kampaň je rozdelená do 40 lokácií, v ktorých vám bude prezentovaný príbeh.

CleanPics – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Podľa vývojárov, CleanPics je aplikácia #1 na App Store pre vyhladenie pleti, retušovanie a redukciu šumu fotografií.

CleanPics 600x253 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

WebSSH Pro – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Podľa vývojárov je WebSSH Pro najlepší SSH a SFTP klient.

Farming Simulator 20 – 3,49€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre Farming Simulator 20 sa budete starať o vlastnú farmu v otvorenom svete. Ovládať viac ako 100 rôznych poľnohospodárskych strojov známych značiek, ako napríklad John Deere, Krone, New Holland… .

MultiCam – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Aplikácia MultiCam umožňuje nahrávať videá prednou aj zadnou kamerou súčasne. Podporovane sú modely iPhone Xr, Xs, 11, 11 Pro a iPad Pro (2018) a novší.

macOS

Graphing Calculator 3D – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Aplikácia Graphing Calculator 3D umožňuje vizualizovať a riešiť matematické rovnice.

Color Picker – 9,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Pomocou nástroja Color Picker môžete pomocou lupy vybrať presnú farbu z ľubovoľného miesta na obrazovke a okamžite sa skopíruje do schránky v preferovanom formáte. Aplikácia ponúka aj knižnicu vašich farieb, ktorá je sycnhronizovaná pomocou iCloudu.

Tiny Calendar – zadarmo (pôvodná cena 22,99€)

Tiny Calendar je klient pre Google Calendar s jednoduchým a čistým dizajnom. Aplikáciu ponúka prepracovaný notifikačný systém, môžete ju používať aj bez interntového pripojenia a všetky zmeny sa synchronizujú pri pripojení.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.