Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #31 týždeň

Prinášame vám 31. pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iOS/iPadOS/tvOS

Hot Guns – 0,99€ (pôvodná cena 2,29€)

Ak sa vyskytnú vážne problémy, rýchle a jednoduché riešenie je ich jedinou voľbou. A preto v akčnej hre Hot Guns platí len jedno pravidlo: strieľaj!

Journey – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

V hre Journey sa zhostíš role tajomného Pútnika v kapucni a budeš objavovať obrovský prapodivný svet plný prekvapení. Preskúmaj obrovskú a inšpirujúcu krajinu aby si odhalil dejiny starovekej, záhadnej civilizácie… Vydaj sa na podmanivé a emocionálne dobrodružstvo vo svete plnom tajomstiev a intríg.

Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS3 s PS 4, pričom PS3 verzia si v recenzii na sector.sk odniesla známku 10.

Stop Kim! – zadarmo (pôvodná cena 6,99€)

Pokúste sa zachrániť svet v tejto návykovej a zábavnej hre! Diktátor Kim Jong Un, chce vystreliť jadrové zbrane a vašou úlohou bude zabrániť tejto skaze.

PhotoPhix – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Chcete so svojimi fotografiami urobiť viac? Fotografický editor PhotoPhix vám pomôže vytvoriť koláže, orámovania, textové štítky, nálepky, kliparty, masky / tvary, rámy, efekty, filtre, kresby na vašich fotografiách …

Alien Shooter 2 – 2,29€ (pôvodná cena 6,99€)

Alien Shooter 2 je izometrická krvavá strieľačka. Ide o unikátne spojenie arkádovej akcie s prvkami RPG, v ktorej za zabitých zombíkov (budú ich tisíce), dostanete skúsenosti, ktoré potom investujete do vylepšení (lepšia výdrž, lepší účinok zbraní, viac nábojov…). Na špeciálnych miestach môžete kúpiť nové zbrane, brnenie, lekárničky a ďalších predmetov potrebných ku prežitiu.

Gone Home – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Hra Gone Home má pomalý ale za to neuveriteľný príbeh, vďaka svojej intenzívnej atmosfére. Núti vás objavovať a odhaliť tajomstvo veľkého prázdneho domova s temným a smutným príbehom. Vďaka svojmu unikátnemu štýlu herného zážitku sa nebudete vedieť od počítača odlepiť od začiatku do konca.

Moonlight Express: Fortnight – zadarmo (pôvodná cena 1.09€)

Je noc pred Vianocami. Santa Claus sa chystá rozdávať dary, ale jeho soby odmietajú lietať. Zavolá chlapcovi menom Palti, ktorý má doručovaciu službu „Moonlight Express“. Palti sľubuje, že urobí všetko, čo bude v jeho silách, aby doručil všetky Santove darčeky.

Hra dostala množstvo kladných recenzií:

Moonlight Express očaruje mnohými rôznymi spôsobmi! “
-Pocket Gamer
“Krásna hra”
– iPlayApps
„S láskou navrhnutá hra“
– Appgefahren
„Zachráňte Vianove príjemne krásnym spôsobom“
– Moms With Apps

Cosmic Frontline AR – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Vesmírna vojna zúri ďalej! Pripravte sa na skvelú 3D grafiku a veľkolepé bojové lode. Cosmic Frontline AR je strategická hra s podporou rozšírenej reality. Vašou úlohu je kolonizovať vesmír a dobiť nepriateľské planéty. Zostavte svoju obrovskú flotilu vesmírnych lodí a pripravte sa na najväčšiu bitku, akú kedy galaxia zažila.

Crisis of the Middle Ages – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Crisis of the Middle Ages je zábavná retro RPG hra s viac ako 700 rôznymi nepriateľmi, 100 unikátnymi útokmi a doba hrania hlavného príbehu sa má pohybovať medzi 6 – 10 hodinami.

Crisis of the Middle Ages 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #11 týždeň

Nightgate – 0,99€ (pôvodná cena 5,49€)

Píše sa rok 2398 a počítačová sieť Nightgate je posledná forma života na našej planéte. Hra ponúka 50 levelov, v ktorých sa
musíte vyhnúť nepriateľom a preskúmať futuristickú krajinu.
Hra je dostupná aj pre Apple TV a získala veľa kladných hodnotení:

„Top 10 Indie Mobile Games of 2016“
– Indie Game Reviewer

„10 Best Video Game Soundtracks of 2016“
– FACT Magazine

„Feels right at home on the Apple TV“
– iLounge

Nightgate 600x145 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #40 týždeň

Pocket City – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Staňte sa starostom a vybudujte vlastné mesto v hre Pocket City. Vytvorte obytné, komerčné a priemyselné zóny. Sledujte kriminalitu, živelné katastrofy a starajte sa o svoje mesto aby prosperovalo.

This War of Mine – 2,29€ (pôvodná cena 16,99€)

V This War of Mine nebudete hrať ako elitný vojak, ale ako skupina civilistov, ktorí sa snažia prežiť v obkľúčenom meste, zápasia s nedostatkom potravín, liekov a neustálym nebezpečenstvom od ostreľovačov a nepriateľských mrchožrútov. This War of Mine ponúka úplne nový herný zážitok vojny videný z úplne z inej perspektívy.

This War of Mine 600x133 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Do Not Feed the Monkeys – 3,49€ (pôvodná cena 6,99€)

V hre Do Not Feed the Monkeys sa ocitnete v úlohe mladíka, ktorý sa práve pripojil do klubu pozorovateľov, takzvaných primátov. Spoza vlastného počítača ste napojený na kamerové systémy, odkiaľ sledujete každodenný život nič netušiacich obyvateľov.
Zo začiatku ide všetko pomerne hladko a jediné pravidlo je zákaz akejkoľvek interakcie so subjektami. Postupne bude potrebných viacero kamier, ktoré vyžaduje majiteľ klubu, aby spĺňal normy. S tým prichádza aj viac práce a hľadania informácií o opičkách na obrazovkách, ktoré sa dajú využiť na rôzne činnosti – vydieranie, pozvanie do televízie, odhalenie ich súkromia verejnosti…

Do Not Feed the Monkey 600x100 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #45 týždeň

Severed – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre sa prevtelíte do jednorukého bojovníka, ktorý sa vydá hľadať svoju rodinu. Severed bola ocenená titulom najlepšia hra roku 2016 pre iPad.

macOS

AppGraphics – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

AppGraphics vám ponúka možnosť rýchlej tvorby a generovania ikon pre vaše iOS aplikácie. Aplikácia vám umožňuje spoľahnúť sa na vstavanú kolekciu návrhov a šablón, alebo si môžete zvoliť import vlastných snímok.

AppGraphics 600x123 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #01 týždeň

Waterlogue – 21,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Waterlogue je fotografický editor, ktorý premení vaše fotografie na akvarelové maľby.

Paletter 3 – 12,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Aplikácia Paletter 3 je určená najmä pre grafikov a dizajnérov, ktorým pomôže objaviť a vytvoriť rôzne farebné kombinácie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.