Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #30 týždeň

30. pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac prináša množstvo hier, pričom niektoré z nich sú dostupné aj pre Apple TV.

iOS/iPad OS/TV OS

Tender Cocktails – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Aplikácia Tender Cocktails obsahuje recepty na viac ako 600 rôznych miešaných drinkov a databázu s viac ako 900 rôznymi ingredienciami.

Keep – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Logická hra…

Pictominoes – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Pictominoes je ďalšia logická hra v ktorej musíte otáčať dlaždice rôznych tvarov, aby ste poskladali celý obraz.

ROMANCING SAGA 2 – 3,49€ (pôvodná cena 19,99€)

ROMANCING SAGA 2 je remake japonskej RPG hry, ktorá bola pôvodne vydaná v roku 1993 pre hernú konzolu Super Nintendo Entertainment System a neskôr vyšla aj vo verzii pre Nintendo Switch a PC.

Slayaway Camp – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Slayaway Camp je logická hra, v ktorej ovládate psychopatického zabijaka v maske, čo môže byť pre niekoho je pozoruhodná kombinácia. Tvorcovia zaujímavým spôsobom spojili logický postup, pri ktorom posúvate postavu po líniách, s béčkovými horormi z osemdesiatych rokov.

Kingdom: New Lands – 3,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Objavujte fantasy svet v štýlovej pixelové grafike. V strategickej hre Kingdom: New Lands ide totiž predovšetkým o budovanie a spravovanie vašej osady a neskôr kráľovstva. Kingdom: New Lands vás žiada, aby ste všetko vyskúšali sami. Stretnete sa s predmetmi, postavami a záhadnými sochami, ale budete musieť zistiť, ako presne vám pomôžu pri budovaní a obrane vášho kráľovstva. Buďte statoční vládcovia, a bojujte až do konca…

Hra vyšla aj pre herné konzoly a je dostupná aj pre Apple TV.

Kingdom: Two Crowns – 7,99€ (pôvodná cena 12,99€)

V pokračovaní s názvom Kingdom: Two Crowns budete budovať svoje kráľovstvo a chrániť ho pred chamtivými tvormi, ktorí chcú ukradnúť vaše mince a korunu.

Mars Power Industries – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Mars Power Industries je nadčasová logická hra. Vašou úlohu bude napojiť na elektrinu všetky domy na Marse a preskúmať červenú planétu.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC a hernú konzolu Nintendo Switch.

Mars Power Industries 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Pavilion: Touch Edition – 2,29€ (pôvodná cena 4,59€)

Pavilon je logická hra, ktorá vás hodí priamo do svojho tajomného a atmosférického sveta bez akýchkoľvek návodov alebo začiatočných vysvetlení. Hra získala množstvo ocenení a kladných recenzií:

An indie gaming masterclass in how to do things differently. You really, really need to play this one.”
9/10 – Pocket Gamer
„Pavilion is definitely a testament to what mobile games are capable of.“
9/10 – AppAdvice
“It will make your eyes wish they never had to look at anything else, ever, again.”
AppSpy
Pavilon je dostupný aj pre Apple TV.

911 Operator- 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

V 911 Operator prevezmete úlohu dispečera, ktorý sa musí rýchlo zaoberať prichádzajúcimi správami. Vašou úlohou nie je len vyzdvihnúť hovory, ale aj reagovať na situáciu. Niekedy podanie inštrukcií prvej pomoci, inokedy je nevyhnutná intervencia polície alebo záchranárov. Majte na pamäti, že osoba na druhej strane linky sa môže ukázať byť otcom umierajúcej dcéry, teroristom alebo len žartom. Hra 911 Operator vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4 a Xbox One a PC.

911 Operator 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

Space Marshals – 1,99€ (pôvodná cena 4,49€)

Táto taktická akčná hra vás vás zavedie do sci-fi vesmírneho divokého západu, v ktorom budete bojovať proti kriminálnym živlom galaxie.

Dandara – 3,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Dandara je 2D plošinovka plná mystických tvorov a nekonečnej možnosti skúmania herného sveta. Hra prináša príbeh, v ktorom hlavná hrdinka Dandara musí zachrániť vlastný svet s názvom Salt. V ňom žijú občania, slobodní duchovia, ktorí žili slobodne a nespútane, avšak teraz sú utláčaní. Hlavným poznávacím znakom hry je voľnosť a popieranie gravitácie.
Dandara vyšla aj pre platformy PC/XBox a PS4 a je dostupná aj pre Apple TV.

Dandara 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

Bad North – 4,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Bad North je stratégia v štýle tower defense hier, kde brániš svoj kúsok ostrova pred hordami Vikingov. Bad North zaujme hlavne impozantným grafickým spracovaním spracovaním hry.

Bad North - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

60 Seconds! Atomic Adventure – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

60 Seconds! Atomic Adventure je adventúra, v ktorej je vašim cieľom zhromažďovať zásoby, zachrániť seba a svoju rodinu a prežiť v atómovom kryte.

This is the Police – 2,29€ (pôvodná cena 9,99€)

V hre This is the Police sa ostávate sa do príbehu korupcie, zločinu a intríg. Zmocnite sa úlohy policajného šéfa Jacka Boyda a postavte sa čelom podsvetiu mesta Freeburg, ktoré sa rúti dolu vodou. Dostane sa Jack do dôchodku s peknou kôpkou bankoviek, skončí na mizine, alebo ešte horšie? Veľte Vašim podriadeným, odpovedajte na stav núdze a skúmajte mesto na pokraji chaosu. Mafia manévruje v úzadí a borí svoje pazúry ešte hlbšie do úbohého mesta, dokonca aj starosta je pripravený využiť každý škandál pre svoje politické výhody.

This Is the Police 2 – 2,29€ (pôvodná cena 9,99€)

Starajte sa o oddelenie, starajte sa o policajtov, skúmajte, vypočúvajte, uväzňujte, robte zložité voľby a snažte sa sami ostať na slobode. Toto príbehom vedené dobrodružstvo sa odohráva v studenom meste na hraniciach, ktoré je plné násilia. Vitajte v Sharpwoode, kde sa ľudia poznajú so susedmi menom a verne sa držia tradícií, nezáleží na tom aké barbarské sa môžu zdať. Pašeráci, gangy a hluční populisti nazývajú toto mestečko svojim domovom. Zúfalstvo tu narastá ako choroba a spolu s ním sa za tiahne aj násilie.

Pre novú šerifku Lilly Reed je to nočná mora. Trápi sa s udržaním poriadku a pokoja, zatiaľ čo jej podriadení sú hrubí muži nezvyknutí na velenie od ženy. Všetko sa mení keď sa v mestečku objaví záhadný cudzinec Warren Nash. Nikto netuší či do mesta prinesie spásu, alebo skazu.

Hra This Is the Police 2 vyšla aj vo verzii pre PC a herné konzoly Xbox One a Playstation 4.

This Is the Police 2 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

TheoTown – zadarmo (pôvodná cena 6,99€)

Postavte a spravujte svoje vlastné mesto v hre TheoTown. Vytvorte veľké a komplexné dopravné siete. Budete spravovať a prispôsobovať svoje dopravné prostriedky, budovať autobusové linky alebo železničnú sieť. Riešiť mimoriadne udalosti, ako sú prírodné katastrofy, choroby, zločin a požiar.

TheoTown 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

Beholder 2 – 4,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Už ste sa rozhodli, čím sa stanete? Stanete sa usilovným a zodpovedným úradníkom? Alebo sa stanete nekompromisným narcisom, schopný zničiť každého, kto stojí medzi vami a sídlom predsedu vlády? Alebo možno ste len informátorom? Ak áno, kto ťa poslal? A prečo? V Beholder 2 sa zamestnáte na ministerstve a je to len na vás, kam to až dotiahnete.

Beholder 2 600x146 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

Paintiles – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Paintiles je logická hra s farbami.

Paintiles 600x303 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

macOS

Workspaces –  7,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Workspaces sú skvelou aplikáciou pre ľudí, ktorí pracujú na viacerých projektoch. Každý projekt, na ktorom pracujete, pozostáva z množstva zdrojov, ako sú súbory, priečinky, aplikácie, webové stránky, dôležité e-maily a sú umiestnené na rôznych miestach vo vašom počítači. Ich vyhľadávanie spôsobuje veľa rozptýlenia, mrhania časom. Kľúčovou vlastnosťou aplikácie Workspaces je zapamätanie si všetkých týchto zdrojov a ich rýchle spustenie. Stačí kliknúť na ikonu v menu bare a zobrazí sa všetko, čo potrebujete pre svoju prácu.

SideNotes – 14,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Už ste niekedy mali myšlienku, ktorá vám prišla na myseľ a všetko, čo ste chceli, bolo ju rýchlo si zapísať? Zoznámte sa s SideNotes! Je to aplikácia na zapisovanie poznámok, do ktorej vložíte všetky svoje myšlienky elegantným, rýchlym a usporiadaným spôsobom. Vychutnajte si nerušivý pracovný postup. So SideNotes môžete ukladať svoje nápady, obrázky, zoznamy úloh a mnoho ďalších.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.