Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #18 týždeň

Prinášame vám 18. tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iOS/iPad OS/tvOS

Mideo – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Aplikácia Mideo nahráva video a pritom môžete počúvať na pozadí obľúbenú hudbu.

Bomb: A Modern Missile Command – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

V hre Bomb: A Modern Missile Command bude vašou úlohou brániť svoje mesto pred nekonečným krupobitím padajúcich bômb pomocou riadených striel. Vytvorte reťaz výbuchov pomocou jednej rakety na zničenie viacerých bômb.

Bomb - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

SUBURBIA – 1,09€ (pôvodná cena 9,99€)

V hre SUBURBIA budujete obytné, obchodné, občianske a priemyselné oblasti, ako sú obchody, múzeá, letiská a samozrejme predmestia. Trh sa neustále mení, takže utrácajte svoje peniaze rozumne.

SUBURBIA 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #41 týždeň

Textograph Pro – 3,39€ (pôvodná cena 6,99€)

Textograf nie je len ďalšia aplikácia, ktorá umožňuje vkladať text do obrázkov. Textograf je exkluzívny nástroj pre iOS, ktorý je veľmi jednoduchý a ľahko použiteľný, s množstvom funkcií, ktoré vám umožnia vytvárať nádherné plagáty.

Textograph Pro 600x254 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #46 týždeň

Million Onion Hotel – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Koncept hry Million Onion Hotel je veľmi jednoduchý, avšak zábavný. Keď sa na hracej ploche vo veľkosti 5×5 políčok ukáže cibuľa, tak ju musíte prasknúť. Potom ako cibuľu prasknete, ostane na jej mieste červené políčko. Vašou úlohou v tejto hre bude získať 5 políčok horizontálne, vertikálne alebo diagonálne. Hra Million Onion Hotel získala množstvo kladných hodnotení:

TouchArcade 4.5/5
148Apps 4.5/5
AppAdvice 9/10
Cubed3 9/10
KickMyGeek 9/10

Deus Ex GO – zadarmo (pôvodná cene 5,49€)

Deus Ex GO je puzzle – špionážna hra, v ktorej ako tajný agent Adam Jansen budete hackovať, riešiť hádanky aby ste rozplietli tajné teroristické sprisahanie.

Tempest Pirate Action RPG – 4,49€ (pôvodná cena 8,99€)

V hre Tempest Pirate Action RPG sa budete plaviť v úlohe odvážneho piráta po šírych moriach. Vaša loď musí byť po zuby ozbrojená, posádka vždy pripravená a obchodné znalosti vycibrené. Iba tak porazíte ostatných pirátov a mýtické príšery, medzi ktorými nechýba legendárny Kraken. Hra kombinuje bojový žáner so stratégiou a RPG prvkami.

Tempest Pirate Action RPG 600x155 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #20 týždeň

AdBlock Pro for Safari – zadarmo (pôvodná cena 10,99€)

AdBlock Pro blokuje nežiaduci obsah, chráni vaše súkromie a bezpečnosť, zlepšuje čas načítania webových stránok v internetovom prehliadači Safari. Aplikácia blokuje reklamy, kontextové okná, sledovanie polohy, sociálne tlačidlá, mini aplikácie, obrázky, videá, skripty…

AdBlock Plus - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #06 týždeň

Paintiles – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Paintiles je logická hra s farbami.

Paintiles 600x303 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

Star Wars: Knights of the Old Republic – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Prežite príbeh, ktorý sa odohráva v zlatom veku Republiky – viac než 4.000 rokov pred dejom prvej epizódy Star Wars. Počet rytierov radu Jedi a Sith sa počíta na tisícky. Zatiaľ sa galaxia vzpamätáva z ozbrojeného konfliktu s temnými pánmi, hrozí jej nové nebezpečenstvo vo forme vojny medzi Jedii a Sithmy.

Crashlands – 5,49€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre sa ocitneš v roli vesmírneho kuriéra, ktorý stroskotal na planéte. Tu na teba čaká množstvo nepriateľov a príšer, ktoré ti budú stáť v ceste, no tvoja úloha je jasná – dostať sa z planéty a za každú cenu doručiť balík. Aby si ale porazili nepriateľské bytosti na planéte, budeš si musieť postaviť prístrešok, zbierať zbrane a ďalšie predmety, ktoré ti na tvojej ceste pomôžu.

Punch Club – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Tvojho otca brutálne zavraždili priamo pred tvojimi očami. Teraz musíš tvrdo trénovať, jesť kuracinu a mlátiť cudzích chlapíkov do tváre, aby si získal rešpekt v Punch Clube a objavil, kto je zodpovedný za smrť tvojho otca.
Punch Club je boxerský manažérsky simulátor s rozvetvenými príbehovými linkami. Tvoj cieľ je jasný, ale ako sa k nemu dostaneš, záleží na tom, či zvolíš legálny spôsob a prepracuješ sa postupne nahor po rebríčku, alebo či si vyberieš nebezpečnejšiu, temnú cestu.

Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

Space Invaders – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Space Invaders, hit herných automatov, ktorý si získal mnoho fanúšikov. Vašou úlohou budete brániť Zem pred útokom mimozemšťanov. Tí sa k vám pomaly približujú a vy tak máte len chvíľu nato, aby ste ich zastavili a aby ste im zabránili zničiť všetky príbytky. Dávajte si pozor najmä na ich strely, ktoré vás nesmú zasiahnuť…

macOS

Star Wars: Knights of the Old Republic II – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

A pre počítače Mac to máme aj pokračovanie. Príbeh vás zavedie päť rokov po udalostiach z Star Wars: Knights of the Old Republic. Rytieri Jedi sú na pokraji záhuby a Republike hrozí pod tlakom lorda z Sithu zánik. Poslednou nádejou Republiky zostáva tak osamotený rytier Jedi, snažiaci sa znovu spojiť s vesmírnou silou. Bude však musieť čeliť tomu najťažšiemu rozhodnutiu: nasledovať svetlú stranu sily, alebo podľahnúť temnej strane…

iPro – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

iPro vám prináša zbierku viac ako 100 šablón životopisov a pre vašu vyslanú prácu pre obľúbené programy MS Word a Pages.

Photos Resizer – 2,29€ (pôvodná cena 9,99€)

Photos Resizer umožňuje hromadne zmeniť veľkosť vašich obrázkov a fotografií. Okrem zmeny veľkosti dokáže aj premenovať, otočiť alebo orezať fotografie v dávkach.

Photos Resizer 600x121 1 600x121 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #45 týždeň

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.