Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #15 týždeň

15. tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii prináša pre iOS zariadenia dvojicu zaujímavých hier Gunhouse a Dead Cells. Pre počítače Mac je tu animačný softvér Cartoon Animator 4 Pipeline.

iOS/iPad OS

Exif Viewer – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Aplikácia Exif Viewer je určená pre fotografov. Poskytuje informácie o fotografiách. Umožňuje napríklad  odstrániť EXIF metadata, ktoré obsahujú GPS súradnice miesta, kde bola fotografia zhotovená. Ďalej zobrazuje EXIF tagy ako ISO, rýchlosť uzávierky, model fotoaparátu …

Picture Perfect – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Picture Perfect je fotografický editor, pomocou ktorého jednoducho vytvoríte krásne fotografie. Aplikácia obstála dobre aj v recenziách:

„Najlepší all in one editor fotografií“ – 9to5toys.com
„Názov aplikácie hovorí za všetko. V okamihu premení vaše fotografie z priemeru na výnimočné“ – AppAdvice.com

Picture Perfect 600x252 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #11 týždeň

bProgress – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

bProgress je zaujímavý produktívny nástroj,ktorý kombinuje plánovania so zobrazovaním progresu.

CropSize: Photo Resizer Editor – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€ )

Podľa vývojárov je CropSize: Photo Resizer Editor perfektná aplikácia pre úpravu fotografií a zmenu ich veľkosti. Informatívne a jednoduché používateľské rozhranie pomáha upravovať, meniť veľkosť, filtrovať, formátovať a zdieľať fotografie.

CropSize Photo Resizer Editor - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #11 týždeň

ContactsXL2 – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

ContactsXL2 je aplikácia, ktorá spravuje kontakty v telefóne s množstvom funkcií. Môžete zálohovať a obnoviť zo zálohy kontakty, vytvárať skupiny, posielať skupinové sms, ma vlastný dialer, ktorý navrhuje telefónne čísla …

Paintstorm Studio – 10,99€ (pôvodná cena 14,99)

Podľa vývojárov je Paintstorm Studio prvá aplikácia pre iOS navrhnutá nielen pre jednoduché náčrty, ale aj pre profesionálne digitálne maľovanie na akejkoľvek úrovni, žánru a technike. Hlavnou črtou programu Paintstorm Studio je výber štetcov.

Paintstorm Studio 600x149 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

SimpleRockets 2 – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

SimpleRockets 2 je vesmírny simulátor, ktorý vám umožňuje vytvárať rakety, lietadlá, rovery alebo čokoľvek, čo si dokážete predstaviť aby ste preskúmali planéty. Zdieľajte vaše výtvory s komunitou a dokončíte všetkých 17 výziev.

Football Manager 2020 Touch – 6,99€ (pôvodná cena 10,99€)

Hovorí sa, že futbal je hrou správnych rozhodnutí a každý môže voliť podľa svojho uváženia, avšak vo Football Manager 2020 je rozhodnutie len a len na vás. Na vás záleží, koho podpíšete, koho predáte aj ako si poradíte s rozpočtom. Postavíte taktiku na hráčoch, ktorých máte k dispozícii, alebo ich tvrdým tréningom sformujete tak, aby hrali celkom podľa vašich predstáv.

Football Manager 2020 Touch - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

Townsmen Premium – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Rozvíjajte svoju malú dedinu na veľkolepú stredovekú ríšu s prosperujúcou ekonomikou v strategickej hre Townsmen. Nájdite miesta pre ťažbu rudy, zber plodín vašich fariem a zbierajte mince ako dane od svojho ľudu.Vytvárajte polia, krčmy, trhoviská a skrášľujte svoje mesto s pôsobivými sochami, nádhernými pamiatkami a sviežimi záhradami. Existujú však aj nebezpečenstvá, ktoré číhajú blízko.

Gunhouse – 1,09€ (pôvodná cena 9,99€)

Gunhouse je unikátna a návyková hra, ktorá je z časti hlavolam a z časti herný žáner bránenia veže. Chudobné, bezmocné siroty potrebujú vašu pomoc pred silnými, neodhadnuteľnými šéfmi. Zbavte sa ich s vylepšovateľnými zbraňami a nekonečnou porciou strategickej zábavy. A ešte, čerešničkou na torte je soundtrack, ktorý nebudete môcť dostať z hlavy!

Hra Gunhouse vyšla aj pre hornú konzolu PS4 a je dostupná aj pre Apple TV.

#StayHomeBooth – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Keďže svet ostáva doma, aby sme bojovali proti COVID-19, zažente nudu fotografovaním a zdieľaním fotiek.

Dead Cells – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

V brutálne ťažkej 2D akčnej plošinovke Dead Cells ti je zverený do rúk produkt nepodareného alchymistického pokusu, ktorý sa snaží prísť na kĺb tomu, čo sa deje na rozľahlom, neustále sa meniacom a zdanlivo prekliatom ostrove. Kombinácia tuhých, ale férových súbojov, citlivého ovládania, nezdolných protivníkov, permanentnej smrti a samozrejme aj núdzového kotúľania na stranu, ktoré ťa dostane z ťažkostí, vytvára náročnú hru plnú impulzívnych reakcií, v ktorej si prejdeš vnútornou očistou.

Hra vyšla ja ve verzii pre konzolu PS4 a je dostupná aj pre Apple TV.

macOS

Paintstorm Studio – 16,99€ (pôvodná cena 22,99)

Táto aplikácie na kreslenie je po verzii pre iOS zariadenia v akciovej cene aj pre počítače Mac.

Paintstorm Studio 600x149 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

Cartoon Animator 4 Pipeline – 109,99€ (pôvodná cena 229.99€)

Cartoon Animator 4 je 2D animačný softvér navrhnutý tak aby ste mohli premieňať obrázky na animované postavy.

Image Plus – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Fotografický editor pomocou ktorého môžete fotografie jemne doladiť, pridať vodoznak, meniť veľkosť, otáčať, orezávať, aplikovať filtre…

Image Plus Easy Photo Editor 600x126 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #02 týždeň

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.