Linea Sketch pre iPad prichádza s novou verziou

Bezplatná apka má čerstvý update. Čo ponúkne?

Po novom môžete svoj tvorivý proces nahrávať v časozbernom videu, či využiť funkciu QuickToogle, ktorá vám pomôže jednoduchšie kresliť čiary. Takisto bola vylepšená aj tvorba farby pre pozadie, či prechod na model predplatného. Poďme si rozobrať jednotlivé novinky.

Timelapse záznam

Celý proces vytvárania vašich diel viete odteraz zachytiť vo forme časozberu. Video môžete následne exportovať buď v plnej dĺžke alebo ako 30 sekundový klip. Timelapse sa uloží do vašej knižnice alebo ho môžete rovno zdieľať na sociálne siete.

QuickToggle

Šikovný nástroj pre lepšiu kontrolu pri tvorbe rovných liniek. Stačí potiahnuť čiaru na displeji a na chvíľu zastať. Vytvorí sa tzv. ZipLine. Tú môžete ukončiť podľa izometrie či v rôznych uhloch. Užitočné pri precíznej kresbe.

Farba pozadia

Odteraz je možné zvoliť farbu pozadia aj bez vytváranie ďalšej vrstvy s výplňou. Drobné ale šikovné vylepšenie.

Predplatné

Apka spustená pred tromi rokmi je naďalej dostupná aj ako bezplatná verzia s plnou funkcionalitou. Ak však chcete podporiť jej ďalší vývoj či odstrániť vodotlač na artworkoch a videách, môžete siahnuť aj po modeli predplatného. Ak ste si kúpili apku v roku 2019 alebo neskôr, prvý rok máte zadarmo.

Linea Sketch 3 je dostupná ako jedna apka pre iPhone či iPad – ako sme spomínali môžete ju naplno využívať aj zadarmo, alebo si vybrať platenú verziu.

zdroj: Iconofactory

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.