Samsung predstavil vertikálnu Sero 4K TV

Nové zariadenie pre US trh ponúkne rotačnú obrazovku aj podporu pre AirPlay 2

Televízor disponuje rotačným displejom, ktorý umožňuje prezeranie obsahu na šírku aj na výšku. Súčasťou produktu je motor, ktorý umožňuje otáčanie obrazovky – ide tak o vcelku unikátne zariadenie.

Samsung plánuje novým Serom naskočiť na vlnu vertikálneho videa, ktorého sa točí čoraz viac. Atraktívna môže byť nová televízia aj pre hráčov, ktorý si tak svoje mobilné hry v portrétovom režime budú môcť užiť skutočne vo veľkom.

Parametre

Keď je už reč o rozmeroch, Sero ponúka 43 palcový displej s 4K a HDR. Televízor je kompatibilný s AirPlay 2, takže streamovanie z iOS či Mac zariadení bude samozrejmosťou. Sero disponuje dvojicou HDMI portov, Dolby zvukom, filmovým režimom, podporou pre Bluetooth headset a Wi-Fi. Cena sa pohybuje okolo 2000 dolárov.

zdroj: Samsung

komentár
  1. ja len dúfam, že vlna vertikálneho videa rýchlo prejde.. radšej mali otočiť snímač, aby to neznalým točilo na šŕiku, keď držia telefón na výšku..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.