Replay 2020 – vaše najhranejšie skladby z Apple Music

Minulý rok v novembri Apple spustil nové playlisty, ktoré mali používateľom Apple Music prinášať ich najpočúvanejšie pesničky za rok. Teraz nájdete už playlist Replay 2020 v v Apple Music.

Ak chcete vedieť, čo ste počúvali najčastejšie, choďte na web Apple Music, kde by ste úplne dolu mali nájsť Replay playlisty. 2020 Replay by mal prvý z nich. Ten si následne stačí pridať do knižnice pomocou tlačidla Add.

Následne sa tento zoznam skladieb objaví v Apple Music na všetkých zariadeniach. Ďalším počúvaním sa bude playlist aktualizovať a dopĺňať o nové skladby. Tie vychytené budú v rebríčku stúpať a pesničky, ktoré počúvate zriedka zase klesať. Na konci roka môže 2020 Replay obsahovať až 100 skladieb.

Apple novinkou reaguje na podobne zamerané playlisty od Spotify. Konkurenčná platforma ponúka tzv. Wrapped, kde používatelia nájdu okrem samotnej hudby aj zaujímavé info o tom, čo, ako a kedy počúvali za uplynulý rok.

ˇ

2020 Replay je v porovnaní s týmto viac strohý, ale dodatočné info – pre prípad, že ste zvedaví – nájdete na webe Apple Music. Benefitom oproti Spotify Wrapped môže byť aj fakt, že Apple Music dokáže prezentovať vašu naj hudbu za každý rok.

Ako sme spomenuli v úvode, k rekapitulačnému playlistu sa dostanete jednoducho cez web hudobnej služby Apple.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.