Problém s otváraním apiek je vyriešený

Chyba, ktorá spôsobovala, že sa niektorým používateľom nedarilo otvoriť apky na iPhone či iPade, bola odstránená. Potvrdil to Apple.

Bug sa objavil ešte minulý týždeň v piatok, kedy sa ľuďom začali na ich displejoch zobrazovať hlásenia This app is no longer shared with you.

Problém sa týkal viac ako desiatky obľúbených apiek, medzi ktoré patria Facebook, YouTube, WhatsApp, Twitter, TikTok či ďalšie. V čase, kedy sa chyba prejavila, bolo možné situáciu riešiť preinštalovaním (resp. offloadingom) danej apky. Čo však pri väčšom počte aplikácií nebola práve zábava.

 Neskôr viacerí upozornili na veľké množstvo čakajúcich aktualizácií pre apky, ktoré boli iba nedávno aktualizované. Zdá sa, že práve tieto opätovné updaty riešili problém, ktorý bránil apkám v otváraní. Apple takisto pre TechCrunch potvrdil, že bug bol opravený, ale nekonkretizoval bližšie detaily, v čom problém spočíval.

zdroj: TechCrunch

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.