Na streamovacej platforme postupne pribúda obsah a dá sa povedať, že štart online televízie Apple vyšiel. Najnovšie značka svoju pôvodnú tvorbu propaguje aj videami o tvorbe vizuálov k jednotlivým seriálom. V hlavnej úlohe – iPad Pro a Apple Pencil.

V prvom videu si môžete pozrieť niečo o procese tvorby vizuálu pre For All Mankind. Rozpráva čo-keby príbeh o tom, ako by sa história mohla vyvíjať, keby prví zaparkovali na Mesiaci Sovieti. Pre seriál vytvorili ilustrátori Justin EricksonPaige ReynoldsPhantom City Creative dva plagáty.

Druhé video prezentuje prácu ilustrátorky Janice Sung, ktorej plagát je inšpirovaný seriálom Dickinson. Seriál v polhodinových epizódach ponúka sondu do dobovej spoločnosti, jej konvencií z pohľadu mladej rebelujúcej poetky Emily Dickinson. V porovnaní s Phantom City Creative dvojici pracuje Janice úplne odlišne – nielen technikou ale aj procesom, ktorý ju k hotovému vizuálu priviedol.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.