Nový prírastok na Arcade kombinuje Monument Valley s Legom

Builder’s Journey je kombináciou puzzle a adventúry a hráčom ponúkne príbeh rodiča a dieťaťa, ktorý preskúmavajú záhadný svet.

Herné úrovne sú do veľkej miery tvorené spomínaným legom a pripomínajú diorámy. Každý level sa vďaka kompaktnej rozlohe vojde na jednu obrazovku. Môžete ich však rotovať, aby ste si ho mohli prezrieť z rôznych uhlov.

Väčšinou je vašou úlohou úspešne previesť ústrednú dvojicu z jedného konca úrovne na druhý alebo ich znovu dostať na rovnaké miesto. Namiesto nezáživného vodenia postáv po leveloch však ovplyvňujete prostredie okolo nich a staviate pre nich bezpečnú trasu. Úrovne sú už klasicky stále náročnejšie a je potrebné riešiť čoraz viac komplexné hádanky.

Titul je originálom z dielne Lego – tentoraz vytvorený novým interným tímom Light Brick. Je teda možné, že sa aj v budúcnosti dočkáme ďalších podobných hier, ktoré pôjdu odišným smerom ako mainstream tituly s Lego tematikou, ktoré vychádzajú napríklad zo známych filmov (Star Wars či Harry Potter).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.