Ako na vlastný TopNine Instagram post?

Rok 2019 pomaly ale isto končí a s tým súvisí aj čas obzrieť sa späť. Napríklad aj prostredníctvom najpopulárnejších príspevkov, ktoré ste počas uplynulých mesiacov zavesili na Instagram.

Ak si chcete vytvoriť svoj príspevok s deviatkou tých najlepších, je to vcelku jednoduché. Stačí si stiahnuť bezplatnú apku od Beta Labs, ktorá vám s tým pomôže.

Po stiahnutí sa vás aplikácia spýta na vaše Instagram meno. Stačí zadať a zvoliť Continue. Následne vložíte svoj e-mail. Apka následne vygeneruje TopNine post z vášho Instagram profilu. Ak vám prekáže vodoznak cez obrázok, môžete ho odstrániť pomocou nákupu v apke za 2,99$.

Nový post môžete zdieľať kliknutím na Share. Následne máte možnosť si obrázok buď uložiť do fotiek alebo ho pridať priamo do vašich Stories.

Ak nie ste fanúšikom inštalovania apiek na jednorazové použitie, môžete skúsiť aj alternatívu v podobe tejto webky. Na nej stačí takisto zadať svoje Instagram meno a stránka vygeneruje post s vašimi deviatimi naj príspevkami. Treba však počítať s cca 10 minútami času, kým sa vám post zobrazí. Dôvodom je generovanie na základe počtu lajkov a samozrejme aj veľký traffic na tomto webe s ohľadom na dátum.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.