Mobilní operátori predpovedajú iPhone event 13. októbra!

Prezentácia, ktorej hlavnou hviezdou bude nový iPhone, by podľa čerstvých informácií mohla o necelé tri týždne.

Blížiaci sa termín naznačujú správy od mobilných operátorov v Británii. Ich odhad hovorí o 13. októbri. Aj keď nie je nateraz možné spoľahlivo potvrdiť alebo vyvrátiť túto prognózu, s ohľadom na minulé roky, sa dátum javí ako celkom dobrý kandidát.

Deň totiž vychádza na utorok, čo je v Apple obľúbený deň pre oznamovanie noviniek a navyše, značka rada plánuje svoje eventy v druhom týždni mesiaca. Rovnaký dátum predpovedali aj portál Apple Insider či leaker Jon Prosser, ktorý má však za sebou úspešné aj menej úspešné zásahy.

Ak by sa teda Apple event konal už 13. 10., je možné, že nie všetky iPhony budú dostupné naraz. Ako prvé budú pravdepodobne k dispozícii lacnejšie modely a tie high-end dorazia možno v novembrovom horizonte.

Od dátumu nás delia zhruba dva týždne. Ak teda je predpoklad správny, už čoskoro by sme sa mali dočkať pozvánok a ďalších informácií k eventu zo strany samotného Apple.

Na záver možno zaujímavosť – v rovnaký deň sa bude konať aj Amazon Prime Day. Či sa teda Apple skutočne rozhodne svoj event uskutočniť v rovnaký deň, je otázne. Ostáva počkať na ďalší vývoj.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.