Nabíjacie podstavce EYES od VOLTA: Dizajnové kúsky s bohatou výbavou

Ergonómia a elegantný dizajn – to sú hlavné vlastnosti doplnkov, ktoré vám dnes predstavíme.

EYES 6

Podstavec pod monitor je užitočný pomocníkom. Kombinuje v sebe možnosť úložného priestoru a bezdrôtového rýchlonabíjania v pravej časti.

V nej sa nachádza 10-wattová indukčná nabíjačka. Umožňuje rýchle 7,5 W, 10 W alebo štandardné 5 W nabíjanie zariadení s podporou nabíjania Qi. Podstavec disponuje prepäťovou a nadprúdovou ochranou, či ochranou proti prehriatiu, detekciou cudzích objektov či dynamickým obmedzením výkonu.

Vďaka bočným úložným priestorom pre kancelárske potreby a polmetrovému odkladaciemu priestoru pre PC príslušenstvo bude EYES 6 výborným stolovým organizátorom. Nohy podstavca majú výšku 5,7 cm a zabezpečia optimálnu pozíciu displeja. Vyvýšený pozorovací uhol pomáha správnemu držaniu tela. Nezanedbateľným plusom je aj dizajn doplnku. Minimalisticky poňatý podstavec v elegantnom bielo-drevenom prevedení sa hodí do každého interiéru.

Ergonomický podstavec pod monitor EYES 6 môžete teraz získať za zvýhodnenú cenu 49,90 €.

EYES 7

Podstavec pod monitor s bohatou výbavou je navrhnutý pre zvyšovanie produktivity a minimalizovanie chaosu na pracovnom stole.

V pravej časti nájdete zabudované USB porty a čítačky pamäťových kariet. Vďaka tomu budete mať vždy poruke a na jednom mieste dodatočnú trojicu USB vstupovčítačky kariet SD a MicroSD. Ďalší vstavený USB port s ikonkou baterky slúži na rýchlonabíjanie smartfónu či iného externého zariadenia prostredníctvom Qualcomm QuickCharge 2.0 – pomocou pribaleného USB kábla.

EYES 7 sa osvedčí aj ako stolový organizér. Ponúka úložný priestor na všetko potrebné – perá, ceruzky, či USB kľúče. Dlhý spodný priestor je ideálny na uschovanie klávesnice a myši.

Dizajn podstavca v neutrálnom bielo–drevenom prevedení kladie dôraz na eleganciu a minimalizmus. Vhodne doplní každý pracovný stôl a je kompatibilný so všetkými monitormi. Vďaka protišmykovému pogumovaniu nôh zostane podstavec vždy na svojom mieste.

Podstavec EYES 7 je aktuálne v ponuke za zníženú cenu 69,90 €.

zdroj: VOLTA Slovakia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.