Skontrolujte si, ktoré apky majú prístup ku kamere a mikrofónu

S pribúdajúcimi ikonkami na vašom displeji môže byť ľahké zabudnúť, ktorým aplikáciám ste prístup povolili. Overte si to a prípadne zmeňte pomocou tohto návodu.

Otvorte si Nastavenia (Settings) a ťuknite na Súkromie (Privacy).

Teraz zvoľte Mikrofón (Microphone), a odkliknite všetky apky, ktorým chcete zrušiť prístup.

     

Vráťte sa o krok späť a teraz ťuknite na položku Kamera (Camera). Zopakujte postup ako pri mikrofóne.

     

Bonus

Chcete vedieť, ktoré aplikácie pristupujú k údajom o vašej polohe?

V rámci sekcie Súkromie ťuknite do tretice na Lokalizačné služby (Location Services) a prispôsobte si výber apiek s prístupom.

Ak rozhodnutie neskôr zmeníte, môžete prístup opäť povoliť.

     

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť