Mohol by takto vyzerať nový iMac?

Dizajn so štíhlymi líniami a hranatým vzhľadom, ktorý odkazuje na Pro Display XDR. To sú spoznávacie znamenia nového konceptu.

Viacero indícií naznačuje, že sa tento rok dočkáme predstavenia nového iMacu spolu s jeho Pro verziou. Čakanie si teraz môžete skrátiť aj vďaka tomuto konceptu, ktorý prináša zaujímavý pohľad na očakávanú novinku.

Dizajn súčasných iMacov má korene v roku 2013 a ani v ich prípade nešlo o revolučný redizajn predchodcu. Dizajn, ktorý vznikol v hlavách Viktora Kádára a Patrika Borgataia stvárňuje dvojicu iMac zariadení s 24 a 29 palcovými displejmi a výrazne tenšími okrajmi než v prípade súčasného iMacu.

Nový model by mal byť podľa autorov konceptu produktom, ktorým Apple opäť posunie latku v segmente all in one počítačov. Preto síce vidno prepojenie na súčasnoť a minulosť zariadenia, no zároveň ide o nový a odlišný pohľad na iMac. Hranatejšia predná silueta pripomína súčasný Pro Display X, no vzadu je to svojim typickým zaoblením stále iMac.

 

Ako bonus ku konceptu vytvorili dizajnéri aj set tapiet v súčasnom štýle Apple, ktoré si už tera môžete stiahnuť.

zdroj: Behance/Viktor Kádár, Patrik Borgatai

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.