Microsoft po testovaní vydal svoju novú aplikáciu pre Apple smartfóny. Apka spája Word, Excel i PowerPoint v jednom balíku.

Hlavným plusom má byť kompaktnejší softvér, ktorý stačí stiahnuť raz a ponúkne funkcie spomínaných troch programov.

Obsahuje aj niekoľko užitočných funkcií. Napríklad integráciu fotoaparátu, čo sa hodí pri konvertovaní fotiek rôznych dokumentov či tabuliek do podoby súborov Word alebo Excel.

Nový je aj panels Actions, ktorý ponúka viacero obvyklých možností ako podpisovanie PDF či skenovanie QR kódov.

Apka je dostupná v App Store a podľa Microsoftu je na ceste aj verzia pre iPad. Samotná aplikácia je bezplatná, avšak pre odomknutie niektorých funkcií je potrebné predplatné Office 365.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?