iStores otvára predajne: vyskúšajte si čerstvé novinky naživo a získajte darček k nákupu

Najväčšia sieť Apple Premium Reseller na Slovensku otvára svoje prevádzky od 20. mája.

Navštíviť môžete predajne v obchodných centrách, s výnimkou predajne v Avione, ktorá ostáva dočasne zatvorená. Čakajú na vás všetky novinky predstavené v poslednom období spolu s obľúbenými modelmi s logom kalifornského jablka.

Ak si od 22. až do 30. mája nakúpite v niektorej z predajní iStores nad 500 € získate 25 € poukážku na ďalší nákup. Pri nákupe nad 1000 € vás poteší 50 € poukážka. Pre využitie akcie je potrebné navštíviť pobočku iStores, ponuka neplatí pri nákupe online.

Pre zákazníkov sú pripravené aj darčeky, ktoré k vybraným produktom reseller pribaľuje dlhodobo. Patria k nim nabíjacie stojany, CulCharge či zľavy na MS Office.

iStores takisto podporil aj koncert Mariana Greksu, ktorý zahral akusticky pod balkónmi v bratislavskej Vrakuni. Záznam koncertu je dostupný na Facebooku.

Otvorené predajne

Vivo Bratislava

City Arena Trnava

Mlyny Nitra

Europa SC Banská Bystrica

Forum Poprad

Eperia Prešov

Aupark Košice

Pri návšteve iStores je potrebné dodržiavať nasledujúce preventívne a bezpečnostné opatrenia:

zdroj: iStores

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.