Instagram pridáva nové Guides

Nová funkcia má v budúcnosti priniesť zaujímavý obsah z rôznych oblastí. Tou prvou je wellness.

Zameranie práve na zdravie (duševné i fyzické) je v súvislosti so súčasnou situáciou logickým krokom. Čo teda od novej funkcie možno čakať?

Instagram chce, aby jeho platforma bola miestom, kde je možné nájsť spoľahlivé informácie a inšpirovať sa prostredníctvom obľúbených účtov. Na to majú slúžiť práve Guides. Novinka má umožniť jednoduchšie vyhľadávanie a objavovanie hodnotného obsahu od ľudí, značiek a organizácií, ktorých radi sledujete na Instagrame.

Guides je zatiaľ spustená s obmedzeným počtom ľudí, ktorí prostredníctvom novej funkcie budú prinášať zaujímavé príspevky k téme wellness. Nová funkcia sa má v nabjližších dňoch objaviť v rámci Explore tabu.

Pri prezeraní konkrétneho Guide uvidíte príspevky a videá, ktoré tvorca vybral, spojené s užitočnými tipmi. Ak vás zaujme konkrétne vec a radi by ste sa o nej dozvedeli viac, stačí ťuknúť na obrázok či video a zobrazí sa vám pôvodný príspevok. Guide bude možné aj zdieľať s ostatnými. Či už cez príbeh alebo priamo s konkrétnou osobou či skupinou.

zdroj: Instagram

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.