Hľadáte apku pre videokonferencie? Skúste tieto

Ak patríte k tým, ktorí aktuálne pracujú alebo riešia veci z domu, môže sa vám zísť náš súhrn aplikácií pre videohovory.

Zoom Cloud Meetings

Aplikácia je bezplatná a ponúka jednoduchý spôsob ako pracovať na diaľku v tíme či komunikovať s klientom. Apka ponúka video aj audio vo vysokej kvalite, zdieľanie obrazovky, či cross-platform správy.

Pre začatie konfery stačí iniciovať míting a pozvať ľudí z vášho zoznamu konktatov. Apka funguje cez Wi-Fi, 4G LTE a 3G siete. Môžete v nej zdieľať a pripomienkovať obrazovky či aplikácie, či využiť implementovaný chat.

Aplikáciu nájdete v App Store

Skype

Klasika, ktorú netreba zvlášť predstavovať. V rámci aplikácie sa môžete cez videohovor spojiť až s 25 ľuďmi. V apke je možné písať aj SMSky, telefonovať na mobil či pevnú linku, posielať GIFká, četovať a zdieľať multimédiá.

Ak voláte cez Skype, sú hovory bezplatné, ale treba počítať so spotrebou dát, takže odporúčame Wi-Fi alebo neobmedzený program od operátora.

Aplikáciu nájdete v App Store

Free Conference Call

Apka, ktorá vám bezplatne umožní videokonferencie s HD audiom a zdieľaním obrazovky. Stretnutia online môžete organizovať alebo sa k nim pridať, zdieľať obsah alebo četovať s účastníkmi.

Free Conference Call poskytuje bezplatné audio a video konferencie až pre 1000 používateľov a online mítingy so zdieľaním obrazovky. Po pripojení k hovoru môžete takisto prehliadať zdieľané dokumenty.

Aplikáciu nájdete v App Store

Hangouts Meet

Google okrem základného riešenia na príležitostné videohovory ponúka aj Hangouts Meet pre biznis segment. Apka ponúkne jednoduché rozhranie pre videokonferencie v HD pre stovku účastníkov (v prípade G Suite Enterprise) a jednoduchý prístup cez zdieľaný link.

Aplikácia je kompatibilná aj s Google Kalendárom, vďaka čomu je plánovanie hovorov jednoduché, takisto aj prezeranie podrobností ohľadom stretnutia. Pre využívanie apky je potrebné povoliť prístup ku kamere, mikrofónu a foto knižnici.

Aplikáciu nájdete v App Store

GoToMeeting

Obľúbená desktop apka ponúka aj alternatívu pre mobil. Aj v nej môžete realizovať online stretnutia bez potreby sa prihlasovať a bezplatne. V apke môžete zdieľať svoju obrazovku s účastníkmi hovoru, či prezerať a reagovať na prezentáciu. Takisto si môžete pozrieť nadchádzajúce stretnutia, na ktoré vás GoToMeeting upozorní.

Aplikácia ponúka aj synchronizáciu stretnutí do kalendáru na vašom smartfóne. Vďaka commuter módu viete ušetriť až 90% objemu dát počas videohovoru cez mobil. GoToMeeting môžete na iPhone a iPade mať ako widget pre rýchlejší prístup.

Aplikáciu nájdete v App Store

Chýba v našom súhrne užitočná aplikácia pre videohovory? Podeľte sa o váš tip!

zdroj: Digital Trends

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.