HBO GO sa rozširuje o ďalšie filmy zo sveta Marvel Cinematic Universe

HBO GO
Šesť nových superhrdinských filmov.

Predplatitelia streamovacej služby HBO GO majú dôvod jasať. O to viac, ak sú fanúšikmi superhrdinov od Marvelu. Už zajtra sa totiž ponuka služby rozšíri o ďalšie filmy zo sveta Marvel Cinematic Universe.

Počínajúc 1. májom 2020, do služby pribudne celkom šesť nových filmov z druhej a tretej fázy MCU. Ponuku odštartuje film Strážci galaxie, ktorý sa do sŕdc mnohých zapísal postavou celkom roztomilého Groota. Nie je zrejme prekvapením, že sa v ponuke objaví aj pokračovanie, Strážci galaxie Vol.2, vydané o tri roky neskôr.

Pokračuje to dvojicou filmov v hlavnej roli s Ant-Manom, ako aj Wasp. Tá si síce v prvom filme vyslúžila len menšiu rolu, ale názov pokračovania Ant-Man and the Wasp dáva na známosť, že tu sa Wasp dočká svojej plnohodnotnej role. Okrem toho môžete očakávať film Black Panther o superhrdinovi z fiktívnej africkej krajiny Wakanda, ako aj film o jednom z najpozoruhodnejších doktorov, ktorí sa kedy objavili na obrazovkách: Dr. House Doctor Strange.

Týchto šesť filmov doplní už dostupnú kolekciu 11 filmov, pozostávajúcich z trilógií Thor, Iron Man a Captain America, ako aj z filmu Avengers: Endgame a Spider-Man: Ďaleko od domova.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.