Ešte One More Thing? Interné memo od Apple naznačuje možnú hardvér novinku

Do konca roka ostáva už len pár týždňov, no možno je stále čas na ďalší produkt s logom kalifornského jablka.

Jablkové utorky

Po trojici eventov, ktoré Apple počas jesene organizoval by to bolo trochu nečakané, na druhej strane niektoré tipy leakerov na potenciálne novinky ostali v rovine hypotéz a v rámci prezentácie sme ich nakoniec nevideli.

MacRumors získal prístup k internej správe, ktorú Apple tento týždeň rozposlal ohľadom zmien plánovaných pre AppleCare s dátumom 8. december a časom približne 14:30 nášho času. Pri pohľade do kalendára si môžete všimnúť jednu vec – spomínaný deň je utorok. A ako býva pri Apple zvykom, utorky sú obľúbeným dňom týždňa pre oznamovanie noviniek.

Event vs. tlačová správa

Apple v texte poznámky pre zamestnancov vyslovene odporúča pripraviť sa na nové čiarové kódy produktov, nové či aktualizované popisy produktov či ceny. Veľmi podobné memo značka posielala aj pred odhalením viacerých nových produktov. Bolo to tak napríklad aj v prípade iPhonu 12.

Druhou informáciou po dátume je čas 14:30. Pre event je to trochu priskoro, avšak v tomto okne Apple v minulosti cez tlačovú správu predstavil viacero noviniek – napríklad 13-palcový MacBook Pro v máji, 16-palcový MacBook Pro v novembri 2019 a takisto AirPods 2 v marci rovnakého roku.

Možní kandidáti

Možno si ešte spomínate na článok, v ktorom sme informovali o predpovedi spoľahlivého leakera L0vetodream. Ten na svojom Twitteri avizoval vianočné prekvapenie od Apple. Viac sme sa však nedozvedeli.

Aké novinky by teda mohli najbližší utorok uzrieť svetlo sveta? Už neuveriteľne dlho sa hovorí o trackovacích zariadeniach AirTags, ale aj o high-end AirPods s celoušným dizajnom či novú Apple TV s herným ovládačom. Možné je však aj to, že pôjde o niektoré menšie príslušenstvo.

Zatiaľ je všetko otvorené a ostáva si  počkať, ako sa situácia pred 8. decembrom vyvinie.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.