Elon Musk údajne ponúkal Apple akvizíciu Tesly

Šéf Tesly sa po nedávnych zákulisných informáciách, ktoré hovoria, že Apple chce do roku 2024 predstaviť svoj automobilový projekt, na Twitteri podelil o svoju skúsenosť.

Podľa jeho slov sa chcel stretnúť s Timom Cookom za účelom akvizície Tesly pod krídla Apple. Šéf kalifornského jablka však stretnutie odmietol. Musk hovorí, že sa pokúšal s Apple stretnúť počas úsvitu Modelu 3, kedy Teslu ponúkal za desatinu jej hodnoty.

Vzťahy oboch značky sú od chvíle, kedy Apple začal pracovať na svojom aute, napäté. Tesla aj Apple si vzájomne kradnú zamestnancov a v roku 2015 Musk dokonca Apple nazval cintorínom pre Teslu. Nechal sa vtedy počuť v zmysle, že ak to nezvládnete v jeho spoločnosti, idete pracovať pre Apple.

Ak vás zaujíma, aké plány má Cupertino s Apple Car  podľa nového reportu od Reuters, ktorý sa rozprával s dvomi zainteresovanými zdrojmi, odporúčame náš samostatný článok.

Apple chce do roku 2024 predstaviť vlastné auto

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.