Unikol rám nového iPhonu 12. Takto bude vyzerať

Zábery nového zariadenia zverejnil na svojom Twitter blogger EverythingApplePro.

Zábery nového zariadenia zverejnil na svojom Twitteri blogger EverythingApplePro.

Na videu vidno ako bude nový smartfón od Apple vyzerať pod povrchom. Pri pohľade na rozloženie šošoviek fotoaparátu možno usudzovať, že ide o 6,1 palcový iPhone 12 Pro.

Priniesť by mal takmer identický fotoaparát s novým LiDAR skenerom, ktorý poznáme z iPadu Pro. Znamenalo by to teda, že aj menší 6,1 palcový iPhone Pro dostane túto technológiu.

Okrem nových záberov sa objavili aj informácie o tom, že nové iPhony možno nebudú podporovať 120Hz frekvenciu displeja.

Už zajtra má Apple naplánovaný virtuálny event, na ktorom odhalí viacero noviniek. Je však dosť pravdepodobné, že práve smartfón si “pošetrí” na samostatnú prezentáciu, ktorá by s ohľadom na posuny v produkcii zariadenia, mohla byť niekedy v októbri.

zdroj: EverythingApplePro

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.