Čo nové si môžete zahrať na Apple Arcade

Herná platforma Apple od svojho vzniku ponúka viac ako 100 titulov a táto kolekcia sa neustále rozširuje. Pozrite sa s nami na čerstvé novinky.

Winding Worlds

Puzzle hra, v ktorej bude vašou úlohou riešiť tento druh logických úloh a pomôcť tak vašim priateľom v záhadnom kozmickom svete. Hra ponúka pokojnú atmosféru s dôrazom na príbeh.

Viac o hre nájdete na App Store

The_Otherside

Ťahové RPGčko reznuté doskovou stratégiou. V hre sa ujmete ľudí, ktorí budú musieť čeliť neznámej hrozbe. Každý level ponúkne zaujímavé puzzle na vyriešenie ale aj súboje s príšerami.

Viac o hre nájdete na App Store

Neversong

Hra v scénickom svete, ktorý ponúka čarovné prostredie. Čaká na vás šesť úrovní, v ktorej na vás a vašu bejzbalovú pálku budú čakať zombie dospeláci, monštrá aj bossovia.

Práve ste sa prebudili z kómy a je na vás či nájdete vašu stratenú priateľku a zistíte, ako to celé bolo.

Viac o hre nájdete na App Store

Beyond Blue

Titul, v ktorom sa pozriete do blízkej budúcnosti aj pod morskú hladinu. Hlavná postava Mirai sa venuje práve vedeckému skúmaniu hlbín mora. Spolu so svojím tímom bude musieť využiť moderné technológie, aby ste mohli objaviť všetko, čo oceán ukrýva.

Viac o hre nájdete na App Store

Scrappers

Hra pre viacerých hráčov (maximálne štyroch), ktorých čaká neľahká výzva. Poradiť si s odpadom vo futuristickom meste Junktown.

Side scroller titul kladie dôraz na čas a aby ste uspeli, bude potrebné taktizovať. Akčný zber odpadkov vám neuľahčia ani súperi v podobe ďalších smetiarov, ktorí sa vám budú snažiť prekaziť a prebrať vám vašu prácu.

Viac o hre nájdete na App Store

Apple Arcade ponúka neobmedzený prístup k rozsiahlemu katalógu herných titulov pre cross-platform hranie. Zistiť viac môžete na oficiálnom webe služby.

zdroj: Apple Arcade

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.