Chýbajúci adaptér v balení iPhone 12 potvrdil ďalší zdroj

Nová generácia smartfónu by tak okrem slúchadiel nemala v krabici obsahovať ani nabíjačku. Jediným príslušenstvom má byť USB-C kábel.

Minulý týždeň sme priniesli info o tom, že Apple údajne neplánuje pribaliť k novému iPhonu nabíjací adaptér. Túto hypotézu teraz potvrdil aj renomovaný analytik značky, Ming-Chi Kuo.

Podľa jeho reportu predstaví Apple nový 20W adaptér, ktorý bude v ponuke ako voliteľné príslušenstvo pre iPhone. Zároveň ešte tento rok ukončí výrobu 5 a 18W adaptérov.

Nová generácia smartfónov od Apple bude pravdepodobne o niečo drahšia ako napríklad aktuálny iPhone 11 – kvôli 5G rozhraniu. Osekanie príslušenstva ako sú slúchadlá či nabíjačka môže pomôcť čiastočne vykompenzovať cenový skok. Cupertino pravdepodobne bude tento krok prezentovať aj z pohľadu životného prostredia.

Pokiaľ ide o iPad, Kuo ešte dodal, že v prípade súčasnej generácie 10,2 palcového iPadu, iPadu Air a mini, bude v balení aj 12W adaptér.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.