Boli odhalené kapacity nových iPhonov!

Očakávaný iPhone 12, ktorý má doraziť už onedlho v štyroch variantoch, ponúkne tri uhlopriečky. Ako je na tom s úložiskami?

Podľa Jona Prossera by sme sa mali dočkať 64GB základu v prípade iPhonu 12 mini (5,4 “) a iPhonu 12 (6,1“). Tieto modely zároveň viacero zdrojov očakáva v prvej línii dvojfázového nasadenia do predaja.

V prípade Pro modelov, kde môžeme očakávať verzie s 6,1“ a 6,7” obrazovkou, by mala začínať veľkosť úložiska na 128GB. V prípade cenovo dostupnejších iPhonov bude k dispozícii na výber od 64 až po 256GB. Prosser pôvodne avizoval, že všetky nové iPhony ponúknu štart na 128GB, neskôr však svoju prognózu upravil v súlade so spoľahlivejším L0vetodream.

Prosser spresnil aj predpokladaný termín, kedy a novinka dostane do distribúcie. Cenovo dostupnejšie modely iPhone 12 mini a iPhone 12 by mali k predajcom putovať ako prvé a to ešte pred eventom, čo znamená, že by podobne ako Apple Watch mohli byť k dispozícii hneď po skončení prezentácie.

Pokiaľ ide o samotný event, pred pár dňami sa objavila informácia od zamestnanca britského operátora, ktorý na základe internej komunikácie tvrdil, že Apple predstaví nový smartfón v utorok 13. októbra, teda o necelé dva týždne.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.