Betaverzia Cataliny spomína Pro Mode pre Mac

Možnosť aktivovať režim, ktorý zvýši výkon zariadenia, sa spomína v macOS Catalina 10.15.3. Verzia systému je aktuálne vo fáze testovania.

Beta, ktorá vyšla ešte v decembri minulého roku obsahuje kód, ktorý podľa 9to5Mac odkazuje na možnosť tzv. Pro módu. Tento režim by mal posunúť limity ventilácie a úspory energie, ktoré svojim spôsobom brzdia plný výkon hardvéru.

V kóde sa doslova hovorí o “rýchlejšom chode apiek, ale s možnou nižšou životnosťou batérie či zvýšeným hlukom vetrania”. Podobne ako pri režime Do Not Disturb aj Pro Mode by mal predstavovať dočasne aktivovaný prvok. To znamená, že nasledujúci deň po spustení sa Mac vráti sám do bežného chodu.

Pro Mode by sa podľa dostupných informácií mal objaviť v 16 palcovom modeli MacBook Pro ako aj v novom desktope Mac Pro. Viac o tejto funkcii bude určite známe po vydaní macOS 10.15.3.

komentáre
  1. Proboha. Apple vymýšlí opět ptákoviny. “Pro” to má být od prvního vybalení z krabice a ne až na vyžádání. Jako Mac user určitě netoužím po tom, zapínat si různé “módy”. Od toho tady máme od nepaměti Windows.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.