Apple vydal v poradí už piatu verejnú beta verziu watchOS 7

Apple včera vydal piatu verejnú beta verzia nadchádzajúcej watchOS 7 aktualizácie pre verejných beta testerov. Aktualizácia je objavila týždeň po vydaní štvrtej verejnej beta verzie a iba pár dni po uvoľnení beta verzie pre vývojárov.

Beta verziu watchOS 7 je možné stiahnuť zo stránok Apple určených beta verziám softvéru, no s nainštalovaným príslušným profilom pre dané zariadenie. Neodporúča sa inštalovať beta verzie na primárne zariadenia, nakoľko sa jedná o nedokončené verzie softvéru, ktoré môžu obsahovať (aj kritické) chyby. Taktiež nie je následne možné downgradovať na watchOS 6.

watchOS 7 je veľkou aktualizáciou, ktorá prináša funkciu sledovania spánkového cyklu pre Apple Watch. Táto funkcia sleduje dĺžku spánku užívateľa. Samozrejme pokiaľ má na zápästí nasadené Apple Watch počas spánku.

Spolu s touto funkciou prichádza aj Wind Down, ktorá pomôže užívateľovi ísť spať v správny čas a tak pomôcť večer ľahšie zaspať. Sleep Mode zapne funkciu Do Not Disturb (Nevyrušovať) a stlmí displej Apple Watch.

Apple Watch vás budú môcť zobudiť pomocou haptickej odozvy, pričom ponúknu prehľad počasia a zostávajúcu výdrž batérie, aby ste mohli začať svoj deň.

Čo všetko bude obsahovať nový watchOS 7 sa dozviete v tomto článku.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.