Apple vydal ďalšiu public betu pre iOS a iPadOS 14.2

Aktualizácia prináša zmeny v Ovládacom centre aj nové Emoji.

iOS 14.2 obsahuje novú možnosť pre rozpoznávanie hudby v rámci Ovládacieho centra, čím ďalej integruje spojenie s apkou Shazam v iOS. Funkcia umožní objavovať hudbu, ktorú počujete okolo seba a dokáže rozpoznať hudbu z apiek, aj keď máte nasadené AirPods. Shazam Music Recognition si možno do Ovládacieho centra pridať v rámci Nastavení. Potom stačí v Ovládacom centre ťuknúť na ikonku Shazam, aby sa rozpoznávanie hudby spustilo.

Takisto sa zmenil widget Now Playing, v ktorom teraz vidno nedávno prehrávané albumy, či redizajnovaný AirPlay, ktoré umožní jednoduchšie prehrávanie hudby na dvoch zariadeniach v jednej domácnosti.

Pre ľudí so zrakovými problémami pribudla funkcia People Detection, ktorá dokáže v rámci aplikácie Magnifier pomocou kamery používateľov informovať, ako ďaleko sú od ľudí okolo nich. Drobnou zmenou je aj nová ikonka Apple Watch aplikácie, inšpirovaná novými Solo Loop náramkami.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.