Apple TV+ vydal trailer k novému dokumentu a oznámil aj dátum premiéry veľkofilmu Greyhound

Prinášame novinky zo sveta streamovacej služby Apple.

Dads – Byť otcom v súčasnosti

Chystaný dokumentárny seriál, ktorého premiéra je naplánovaná príhodne na deň otcov 21. júna, prichádza s novým trailerom.

Dokument má byť podľa popisu tvorcov “radostným pohľadom na súčasné otcovstvo”. Uvidíte v ňom známe osobnosti ako Will Smith, Jimmy Fallon či Neil Patrick Harris, spolu s ostatnými, menej známymi otcami z celého sveta.

Tom Hanks pripláva na Apple TV+

V novom veľkofilme z obdobia druhej svetovej vojny. Hanks v ňom stvárni kapitána americkej armády, ktorý velí konvoju takmer 40 lodí. Na tie si robia zálusk nemecké ponorky a tak je isté, že o napínavý dej a veľkolepé zábery nebude núdza.

Snímka mala naplánovanú tradičnú kinopremiéru, potom však prišla pandémia a tento zámer bolo potrebné prispôsobiť realite. Exkluzívne práva na streamovanie novinky získal Apple –  akvizícia ho vyšla na 70 miliónov dolárov. Film si môžete na Apple TV+ pozrieť už 10. júla.

zdroj: Apple

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.