Apple TV+ prichádza s trailerom na nový animák od tvorcov Song of the Sea.

Streamovacia služba Apple chystá aj novú kreslenú záležitosť, ktorá poteší všetkých fanúšikov kvalitnej animovanej tvorby.

Jej zárukou sú autori, ktorí majú za sebou prácu na takých tituloch ako The Secret of Kells či Song of the Sea. Oba filmy spája podmanivý vizuál a prepracovaná animácia. O čom teda bude novinka Wolfwalkers?

Film rozpovie príbeh chlapca menom Robyn, ktorý sprevádza svojho otca na ceste do Írska s cieľom vykynožiť svorku vlkov. Na mieste však objaví dievča Mebh, ktoré sa v noci mení na vlčicu a zrazu nie je už také jednoduché splniť pôvodnú úlohu.

Trojici hlavných postáv požičali hlasy známi herci – Robyna stvárni Honor Kneafsey, Eva Whittaker nahovorí Mebh a v úlohe otca Billa sa predstaví nik iný ako Sean Bean.

Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme, ale mali by sme jej dočkať ešte tento rok. Tešíte sa?

zdroj: Apple TV+

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?