Aká bude téma nového Apple eventu?

iPone, Apple Watch, iPad… To je len časť noviniek, ktoré nás môžu už budúci utorok čakať. Ktoré z nich majú väčšiu šancu stať sa súčasťou prezentácie?

iPhone tradícia

Online event, ktorý Apple oznámil včera, sa bude konať v utorok 15. septembra o 19:00. Pokiaľ ide o obsah tohto podujatia, horúcim kandidátom číslo jeden sa javí nový iPhone. Niektorí, na čele s portálom Bloomberg, sa však prikláňajú skôr k Apple Watch a iPad. Podľa Bloombergu sa iPhonu dočkáme až v októbri – nielen jeho nasadenia do predaja ale aj samotného predstavenia tejto očakávanej novinky. Oveľa pravdepodobnejšie sa podľa tohto portálu javí scenár s odhalením nových iPadov či Apple hodiniek. K Bloombergu sa pridáva aj BuzzFeed, ktorý odporúča príliš neočakávať nové iPhony.

Septembrový event je tradične doménou novej generácie Apple smartfónu. Tento rok však, s ohľadom na pandémiu a všetky problémy súvisiace s ňou, sa proces výroby nového iPhonu o niečo posunul a tak je možné, že presun termínu neobišiel ani samotnú prezentáciu.

Nedávno sa objavili informácie, že ako prvé budú k dispozícii základné modely nového iPhonu a Pro verzie majú doraziť o čosi neskôr. Možno aj to bude nakoniec dôvod, prečo sa Apple rozhodne predstaviť aktualizáciu svojho smartfónu až v októbri.

Dostatok alternatív

Po iPhone sú veľkými adeptmi na miesto v Keynote aj Apple Watch Series 6 či iPad Air s celkom novým dizajnom, viac inšpirovaný iPadom Pro.

Do konca roka nám Apple sľúbil aj príchod Macov s vlastnými ARM procesormi. Je šanca, že jedným z prekvapení budú teda aj nové počítače s Apple Silicon.

Event sa takisto nemusí obmedzovať iba na hardvérové novinky. Priebežne sa vynárajú nové betaverzie viacerých OS, z ktorých asi najočakávanejším sú nový iOS 14 a potom samozrejme macOS Big Sur, ktorý má priniesť veľkú zmenu tohto systému.

Ktoré novinku podľa vás budúci utorok uvidíme?

zdroj: Bloomberg, BuzzFeed

komentáre
  1. Dat otazku v mnoznom cisle a dat na vyber radio buttony chce velku davku logiky a zaujmu o vysledny produkt – rozumej clanok.

    Nepochybujem ani o zmazani komentaru vzhladom na to ze sa jedna o vecnu kritiku

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.