Apple predstavil pestrofarebné príslušenstvo

Možno trochu v tieni čerstvo odhaleného iPadu Pro či nového Macbooku Air, ale predsa – je tu nová kolekcia obalov na iPhone či iPad aj Apple Watch náramkov!

Jarný lineup sa nesie v znamení sviežich farieb. Tie prenikli do silikónových aj kožených náramkov pre smart hodinky ale aj do obalov pre smartfóny a tablety. Ako sa konkrétne veci vyfarbili?

Apple Watch

Náramky série Sport Band si môžete po novom vybrať v odtieňoch CactusGrapefruit a Surf Blue.

Sport Loop ponúka o niečo viac možností – Sunshine, Vitamin C, Surf Blue či Neon LimeNeon Pink.

Nike Apple Watch séria má na výber Wolrd Indigo/Lime Blast v prevedení Sport LoopMidnight Turquoise/Aurora Green či Black/Lime Blast v prevedení Sport Band.

Kožené náramky sa rozšírili o varianty Deep Sea Blue a Raspberry, pribudol aj Peacock pre 44mm case. 

Módny Hermès lineup sa rozšíril o Noir Swift Leather Allover Print, Blanc Swift Leather Allover Print a Noir Gala Leather Single Tour Rallye.

iPhone obaly

Obaly pre iPhone 11 aj 11 Pro majú nové odtiene Cactus, Grapefruit a Surf BlueKožené fóliá pre iPhone 11 Pro ponúkajú na výber odtiene Raspberry, Deep Sea Blue a Peacock. Ku klasickým koženým obalom nepribudli žiadne farby.

iPad Folio

Nové prevedenia vo farbe CactusSurf Blue sú dostupné pre Smart Cover k štandardnému iPadu 7. generácie, najnovšiemu iPadu Air a iPadu mini. Oba odtiene sú k dispozícii aj pre iPad Pro Smart Folio.

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.