Apple otvára svoje predajne v Japonsku

Apple sa rozhodol znova otvoriť svoje kamenné predajne v Japonsku. Tie boli niekoľko mesiacov zatvorené, kvôli globálnej zdravotnej kríze. 

Mark Gurman poznamenal, že na stránke Apple je časť, v ktorej sa hovorí, že kamenné predajne v Fukuoka a Nagoya Sakae sa otvoria už 27. mája. Otváranie ďalších predajní je zatiaľ ešte nejasné.

Japonský premiér Shinzo Abe ukončil celoštátny stav núdze, čím ukončil obmedzenia, ktoré boli platné ešte v niekoľkých oblastiach.

Apple taktiež otvoril svoje predajne v Austrálii, Nemecku, Rakúsku, Južnej Kórei, Švédsku a niektoré predajne v Taliansku, Spojených štátoch a v Kanade.

Aj keď to vyzerá, že spoločnosť otvára všetky svoje predajne, jedná sa o otváranie pod prísnymi bezpečnostnými opatreniami. Medzi tieto opatrenia patrí napríklad meranie teploty pri vstupe do predajne, limitovaný počet zákazníkov a dokonca budú zamestnanci obsluhovať iba jedného zákazníka.

zdroj: MacRumors

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.