Apple by mal pracovať na “AirPod Pro Lite”

Podľa informácií od DigiTimes by mal Apple v spolupráci s niekoľkými dodávateľskými reťazcami na Taiwane pracovať na hneď niekoľkých produktoch, vrátane zariadenia s názvom “AirPod Pro Lite”. Medzi ďalšie zariadenia patrí nová generácia iPadov, Apple Watch, iMac modelov. 

K AirPod Pro Lite zatiaľ nie sú k dispozícií žiadne bližšie informácie. Informácie, ktorými disponujeme pochádzajú zo správy, v ktorej Apple plánuje zvýšiť produkciu na Taiwane aby rozdelil záťaž a dopyt do viacerých geografických oblastí vzhľadom na prebiehajúci koronavírus, ktorý ochromil výrobu v Číne.

“Apple udržuje partnerstvá s dodávateľskými reťazcami aj na Taiwane aj v Číne, no Taiwanský partneri dokážu lepšie spracovať produkciu nových iPadov, Apple Watch, AirPod Pro Lite a iMac zariadených, ktoré budú neskôr vydané, nakoľko epidémia zvyšuje risk, že sa toto ochorenie prenesie na rôznych materiáloch a komponentoch, ktoré by boli rozposlané do sveta.”

Nie je známe ako môže server DigiTimes odkazovať na nové AirPod Pro Lite”, keď samotný Apple len pred nedávnom predstavil AirPods Pro (v októbri 2019). AirPods Pro prišli po pôvodných AirPodoch, ktoré Apple predstavil tiež v ten istý rok, no skôr, v marci. Rozdiel medzi týmito zariadeniami je iba 50€, pričom rozdiel v technológií je iba bezdrôtové nabíjanie. Nikomu práve z tohto dôvodu nie je známe, aké teda funkcie majú mať nové “AirPod Pro Lite”.

I keď sú informácie o tomto novom zariadení takmer nulové, časom sa na internete určite objavia nové správy o ktorých vás budeme včas informovať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.