Apple aktualizoval svoje mapy pre Viedeň o navigáciu v hromadnej doprave

Natívna aplikácia podľa všetkého dostala novú funkcionalitu zameranú na tento spôsob cestovania v rámci rakúskej metropoly.

Vďaka tomu môžu používatelia v tejto lokalite využívať navigáciu v rámci verejnej dopravy. Súčasťou je aj metro a vlaková doprava.

Podľa informácií z iPhone-ticker.de dostali podobné rozšírenie aj ďalšie veľké mestá v Rakúsku, niektoré regióny však stále nemajú v aplikácii plne spracovanú túto časť dopravy. V praxi tak môžu byť dostupné navigačné informácie pre niektorý typ dopravy, ale pre ďalšie formy už môžu chýbať.

Navigácia pre hromadnú dopravu sa v Apple mapách objavila pre piatimi rokmi s príchodom iOS 9. Vtedy bola pomerne málo rozšírená. Postupom času ju však Apple priniesol aj do ďalších regiónov a krajín.

zdroj: iPhone-ticker

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.