Anker predstavil 24-karátový Lightning kábel

Ako aj z obyčajného nabíjania spraviť nezabudnuteľný zážitok ⚡️

Výrobca inak cenovo dostupného príslušenstva Anker si so svojim najnovším doplnkom tak trochu uletel. Spoločnosť totiž znenazdajky predstavila špeciálnu edíciu Lightning káblu v 24-karátovom zlatom kabáte.

Špeciálna edícia káblu vychádza zo série produktov PowerLine+ III a Anker sľubuje odvážný, no zároveň elegantný dizajn. Kábel na jednom konci obsahuje USB-C kábel, na druhom pre zmenu Lightning, ktorý možno použiť na nabíjanie iPhonu, iPadu alebo aj periférií pre Mac: Magic Keyboard, Magic Mouse 2 a Magic Trackpad.

Anker Gold Cable

Konektory nie sú pozlátené, sú však zapustené do čierneho plastového tela pozláteného 24-karátovým žltým zlatom. Kábel je pletený a rovnako tak pozostáva z čiernej a zlatej farby. Anker sľubuje, že kábel vydrží 35 000 ohnutí a každý jeden model je z časti vyrábaný ručne v rámci 51-krokového výrobného procesu. Kábel má dĺžku štandardných 1,8 metra.

Zaujímavé je aj, že kábel je dodávaný v darčekovom balení, ktoré obsahuje cestovné puzdro, uvítací manuál a doživotnú záruku. Kábel v cene 100 dolárov podporuje rýchlonabíjanie na telefónoch ako najnovší iPhone SE, iPhone 11, iPhone 11 Pro alebo aj iPhone 8.

Anker Gold Cable

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť