Ako sa podľa analytika darí novým Apple produktom a kedy môžeme očakávať nový dizajn MacBooku?

Renomovaný Ming-Chi Kuo sa v novom reporte vyjadril aj k týmto veciam.

iPhone 12 sa podľa neho predáva lepšie ako sa predpokladalo, najmä v prípade modelov Pro. Pokiaľ ide o segment tabletov, iPad Air s novým dizajnom po vzore iPadu Pro je stále žiadaným produktom. Kuo zároveň doplnil, že práve táto časť produktového portfólia Apple bude v budúcom roku zaujímavá – okrem iného aj príchodom mini-LED či 5G. 

Podobne dobre sa darí aj dvojici nových Apple Watch – Series 6 a SE. Najčerstvejšie z noviniek Apple – Macy s prvými Apple procesormi – sa podľa Kua predávajú veľmi dobre.

Keď už je reč o Macoch, Kuo predpovedal aj nový dizajn Apple počítačov, ktoré by sme mali vidieť v druhej polovici roku 2021.

Report má aj menej pozitívnu stránku. Tá sa týka AirPods, ktorých predaje medziročne klesnú odhadom o 5-10%. Očakávané predstavenie AirPods 3. generácie by sa podľa Kua mohlo presunúť na neskorší termín na rozhraní jari a leta.

zdroj: 9to5Mac<

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.