Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #6 týždeň

Šiesty týždeň dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac prináša pre Mac užitočnú utilitu na kopírovanie text a objektov do schránky. Pre iOS zariadenia tu máme mix hier a aplikácii a niekoľko hier tu máme aj pre Apple TV.

iOS

Office Story – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Hra, v ktorej sa budete snažiť vytvoriť z malého garážového start-upu veľkú spoločnosť.

AR Planes – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

AR Planes je aplikácia, ktorá vám zobrazí informácie o lietadlách letiacimi nad vami v rozšírenej realite.

Fowlst – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Fowlst akčná hra o sove, ktorá z nejakého dôvodu uviazla v pekle. Vašou úlohou bude v tejto hre sa prebojovať cez strašidelné komory, zabíjať démonov a bossov a obchodovať s uchmatnutou korisťou a kupovať si nové zbrane.

DataRocket – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

DataRocket vás bude informovať o spotrebe dát v aktuálnom zúčtovacom období. Aplikácia ponúka widget a na zostávajúce dáta vás bude upozorňovať v 10% intervaloch.

Valleys Between – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Vytvorte prekvitajúci, krásny svet vytváraním života, rozvojom spoločenstiev a objavovaním tajných tajomstiev údolia. Valleys Between je zaujímavá logická hra, ktorá získala niekoľko ocenení:

Overall Outstanding – Play by Play 2017
Excellence in Design – Play by Play 2017
Audience Choice – Play by Play 2017
Nominated for Best Indie Game – TapTap Game Awards 2018

Epica 2 Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Podľa autorov aplikácie je Epica 2 Pro najobľúbenejšia aplikácia na fotenie na svete. Ponúka rôzne špeciálne efekty a scény, vďaka ktorým sa stanete kúzelníkom, paladínom, svalnatými mužmi alebo krásnymi králikmi…

Delta-V Racing – zadarmo (pôvodá cena 1,09€)

Pretekajte na najkrajších pretekárskych dráhach v galaxii a uchmatnite si víťazstvo v “najcoolovejších” vesmírnych lodiach. Avšak pozor, niekedy nestačí byť len rýchly, závod musíte zvládnuť aj takticky, pretože na vás čaká množstvo zbraní a predsa nechcete byť zostrelený tesne pred cieľom.

Le Parker Extraordinaire – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

V hre Le Parker Extraordinaire sa prevtelíte do role kuchára, ktorý pečie ten najlepší dezert. Jeho tajný recept má len jeho láska – princezná, avšak zlý muži vtrhnú do jej komôr a unesú ju spolu s tajným receptom. Vašou úlohou bude zachrániť princeznú a získať recept. Hra Le Parker Extraordinaire získala množstvo kladných recenzií a je dostupná aj pre Apple TV:

“…one of the best retro-style platformers on the App Store” -Touch Arcade
“One of the most fun titles of 2016.” -Cult of Mac
CNET’s Best Mobile Games of 2016

XCOM: Enemy Within – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

XCOM: Enemy Within vám zverí velenie nad tajnou polovojenskou organizáciou s názvom XCOM. Ako veliteľ XCOM sa musíte brániť pred desivou globálnou mimozemskou inváziou správou zdrojov, vývojom technológií a dohľadom nad bojovými stratégiami a taktikou jednotlivých jednotiek.

SteamWorld Heist – 5,49 € (pôvodná cena 10,99€)

Hra SteamWorld Heist je ťahová akčná stratégia, v ktorej velíte parne – riadení pirátsku posádku v sérii epických taktických prestreliek.

Civilization Revolution 2 – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Civilization Revolution 2 je ťahová strategická hra. Vašou úlohou bude vybudovať slávnu ríšu, ktorá obstojí v skúške času.

Just Talk – zadarmo (pôvodná cena 12,99€)

Aplikácia Just Talk prevedie hovorené slovo na text. Just Talk podporuje 32 jazykov, medzi ktorými môžete nájsť češtinu.

Forgotten Memories – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Forgotten Memories je hororová hra kombinujúca hádanky, survival prvky a boj o prežitie. V hre sa ocitnete v koži Rose Hawkinsovej, silnej nezávislej ženy, ktorá hľadá stratené dieťa…

Neon Chrome – 2,29€ (pôvodná cena 8,99€)

Neon Chrome je nekonečná akčná hra s procedurálne generovanými úrovňami a ničiteľným prostredím.

Kingdom Rush Vengeance – 3,49 € (pôvodná cena 5,49€)

Strategická hra, v ktorej sa budete snažiť obrániť svoje kráľovstvo pred nepriateľskými stvoreniami. Na to bude využívať rôzne veže a množstvo vylepšení.

To the Moon – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac. Hra je dostupná aj pre Apple TV.

macOS

Earth 3D – Animal Atlas – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

Objavte svet prírody pomocou aplikácie Earth 3D – Animal Atlas. Otáčajte zemeguľu a pozorujte ako sa mení fauna a flóra v jednotlivých častiach sveta. Aplikácia obsahuje viac ako 200 zvierat, 400 rastlín, 1200 rôznych objektov a 1700 fotografií.

Copy’em Paste – 9,99€ (pôvodná cena 14,99€)

Aplikácia Copy’em Paste je produktívny pracovný nástroj, ktorý automaticky uchováva váš kopírovaný text, obrázky, odkazy, snímky obrazovky a ďalší obsah schránky a umožňuje vám ich kedykoľvek opätovne vložiť. Použite ho na kopírovanie a vkladanie položiek v dávkach a minimalizujte prepínanie sa medzi aplikáciami. Aplikácia vám umožní ušetriť množstvo času, ponúka množstvo funkcií a má jednoduché používateľské rozhranie.

PhotoScissors 5 – 16,99€ (pôvodná cena 24,99€)

PhotoScissors 5 je nástroj na odstránenie pozadia z vašich fotografií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.