Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #50 týždeň

Prinášame vám 50. tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac, ktoré pre iOS zariadenia prináša niekoľko zaujímavých aplikácii a pre počítače Mac môžete nájsť populárnu logickú hru, za ktorou stojí Slovenské štúdio.

iOS

Photo Scanner Plus – 1,09€ (pôvodná cena 5,59€)

Photo Scanner Plus 600x308 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #18 týždeň

Photo Scanner Plus je aplikácia na digitalizáciu fotografií.Aplikácia sama rozpoznáva okraje fotografií, automaticky ich otáča a uloží do digitálneho albumu vo vašom iOS zariadení.

Stardew Valley – 5,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Stardew Valley 600x146 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #25 týždeň

Po starom otcovi ste zdedili starú farmu v oblasti Stardew Valley a vašou úlohou bude sa o ňu starať a zvelebovať. Na začiatku budete mať len pár dolárov a takmer žiadne nástroje a skúsenosti. Farmu si postupne zrekonštruujete a zariadite pre váš pohodlný život. Postupne sa naučíte pestovať najrôznejšie plodiny, pretože v každom ročnom období rastú rôzne a majú najrôznejšie požiadavky. Ako sa bude farma rozvíjať, môžete si kúpiť aj najrôznejšie domáce a chovné zvieratá a vašej farmu postupne velebiť a rozširovať. Do získavanie nových predmetov a zručností sa môžete pustiť aj inak. Prieskumom sveta Stardew Valley a jeho obyvateľov. Kam a ako vaša cesta povedie je len na vás. Nádherná pixelartová grafika, skvele ladená hudba a hlavne tony herné náplne a možností, ktorá vás u hry bude držať veľmi dlhú dobu.

ImageGet – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

ImageGet 600x252 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #18 týždeň

ImageGet je nástroj na sťahovanie obrázkov z internetových stránok. Stačí zadať len url adresu. Aplikácia načíta všetky obrázky a vy si len zvolíte, ktorý chcete uložiť.

Iesabel – 0,49€ (pôvodná cena 6,99€)

Iesabel 600x152 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #4 týždeň

V dobách temnoty môžu zachrániť svet iba najsilnejší hrdinovia. Postavte sa voči zlu v režime jedného hráča alebo až so siedmimi priateľmi v režime co-op. Iesabel je RPG hra s bohatou kampaňou, v ktorej navštívite bažiny, púšte, ľadové údolia, ruiny, lesy … Ďalej ponúka množstvo veci na zbieranie a vylepšovanie a desiatky zručností.

Sketch Tree Pro – zadarmo (pôvodná cena 12,99€)

Sketch Tree Pro 600x143 600x143 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #46 týždeň

Aplikácia Sketch Tree je vytvorená špeciálne pre kreatívnych ľudí, ktorí radi kreslia. Jej maliarske a kresliace funkcie sú veľmi prevratné, ponúka až 80 rôznych štetcov, plátno môže byť zväčšené 64 krát, nástroje na rozmazávanie, pravítko, systém pokročilých vrstiev, ktoré môžu importovať obrázky na pozadí, skicovanie, čierny atrament…

SomaFM Radio Player – zadarmo (pôvodná cena 9,99€)

Oficiálna aplikácia spoločnosti SomaFM vám poskytuje prístup k alternatívnym rozhlasovým staniciam, ktoré sú podporované poslucháčmi. Portál Lifehacker.com nazval spoločnosť SomaFM ako jednu z „piatich najlepších služieb internetového rádia“. Je „podporovaná užívateľmi a poslucháčmi, čo znamená, že počas vašich vysielaní nie sú žiadne reklamy a stanice a programy vysielané na serveri SomaFM nebudete počuť nikde inde“.
Aplikácie je dostupná aj pre Apple TV.

Magic Call Pro – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Magic Call Pro 600x251 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #18 týždeň

Ocitli ste sa v nepríjemnej situácii alebo v nudnom, bezvýznamnom rozhovore? Neviete ako ukončiť túto situáciu. Tak potom je tu pre vás aplikácia Magic Call Pro, ktorá simuluje prichádzajúci hovor. Môžete si ho jednoducho naplánovať, nastaviť volajúceho z kontaktov, nastaviť zvonenie, vybrať hlas…

1Contact Pro – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

1Contact Pro 600x253 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #16 týždeň

Pomocou aplikácie 1Contact Pro môžete jednoducho zálohovať, obnoviť, editovať, zdieľať kontakty, ďalej vyhľadať a vymazať duplikáty.

MOTT – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

MOTT je aplikácia, ktorá pretvorí vaše fotografie na umelecké diela s animáciou textu.
# Rôzne pohyby textu
Umožní animovať text jediným klepnutím.
# 3D
Text je možné umiestniť tak, akoby bol v 3D priestore.
# Vlastné písmo
Môžete nainštalovať ľubovoľné písmo.

Animation Creator – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Čo sa stane keď skombinujete najobľúbenejšiu aplikáciu na kreslenie pre iPad a aplikáciu na animovanie #1? – Animation Creator HD. Animation Creator HD umožňuje oživiť vašu kreativitu. Jednoduché, ale výkonné nástroje na kreslenie, farebné možnosti a jednoduchá správa snímok, ktorá je obmedzená iba vašou fantáziou, vďaka čomu vytvoríte úžasné živé animácie.

Moonlight Express: Fortnight – zadarmo (pôvodná cena 1.09€)

Je noc pred Vianocami. Santa Claus sa chystá rozdávať dary, ale jeho soby odmietajú lietať. Zavolá chlapcovi menom Palti, ktorý má doručovaciu službu „Moonlight Express“. Palti sľubuje, že urobí všetko, čo bude v jeho silách, aby doručil všetky Santove darčeky.

Hra dostala množstvo kladných recenzií:

Moonlight Express očaruje mnohými rôznymi spôsobmi! “
-Pocket Gamer
“Krásna hra”
– iPlayApps
„S láskou navrhnutá hra“
– Appgefahren
„Zachráňte Vianove príjemne krásnym spôsobom“
– Moms With Apps

Xenowerk – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Xenowerk 600x146 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #37 týždeň

Ste poslednou nádejou ľudstva v boji proti mutantom… Xenowerk je akčná strielačka, v ktorej musíte zničiť všetkých mutantov a ich hniezda, aby sa nákaza nešírila ďalej. Hra ponúka až 70 úrovní.

macOS

The House of Da Vinci – 9,99€ (pôvodná cena 19,99€)

The House of Da Vinci 600x152 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #21 týždeň

The House of Da Vinci je hra z dielne slvenského štúdia Blue Brain Games, ktorá vás zavedie do Florencie v roku 1506. V úlohe študenta sa pozriete do domu majstra Da Vinciho a zistíte, že záhadne zmizol. Pokazil sa niektorý z jeho úžasných vynálezov? Našiel ho zabijak vyslaný cirkvou? To sú otázky, ktoré si budete klásť pri postupnom odhaľovaní záhad vo svete, ktorý je inšpirovaný renesanciou a skutočnými vynálezmi a návrhmi majstra Leonarda.

Hra je dostupná v slovenskom a českom jazyku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.