Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #49 týždeň

Prinášame vám 49. tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre Phone/iPad a Mac. 

iOS

PushFit Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

PushFit je počítadlo a sledovač kľukov. PushFit vám umožňuje cvičiť doma, v telocvični alebo kdekoľvek inde. Začnite umiestnením iPhonu na zem pod hrudník, senzory priblíženia vo vašom prístroji automaticky spočítajú a zaznamenajú vaše opakovania. PushFit vám umožňuje vizualizovať históriu tréningu pomocou grafov a kalendárov.

Mathew – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Vyriešite matematické pomocou aplikácie Mathew. Odskenujte vytlačené, alebo aj ručne napísané príklady a aplikácia ponúkne riešenie aj so všetkými krokmi.

oneSafe – 2,29€ (pôvodná cena 32,99€)

Podľa vývojárov je aplikácia oneSafe ako väznica Fort Knox vo vrecku! oneSafe poskytuje pokročilé zabezpečenie vašich hesiel ktoré môžete synchronizovať pomocou služieb iCloud Drive alebo Dropbox, aby ste svoje heslá mali k dispozícii kedykoľvek a kdekoľvek ich potrebujete. oneSafe chráni vaše dôverné informácie šifrovaním AES-256, čo je najvyššia úroveň šifrovania na mobilných zariadeniach. Heslá, dokumenty, fotografie, čísla kreditných kariet, informácie o bankovom účte, PIN kódy a mnoho ďalšieho je možné bezpečne uzamknúť vo vašom trezore – a zároveň byť prístupné kedykoľvek ich potrebujete.

• Apple Editor’s Choice, najlepšia nová aplikácia v 80 krajinách!
• „Aj keď je oneSafe neuveriteľne výkonný, zostáva neuveriteľne užívateľsky príjemný.“ [Imora] • „V zozname TOP správcovh hesiel“ [Cnet] • „Ak chcete chrániť a zabezpečiť svoje údaje ako Fort Knox, oneSafe je vaše riešenie.“ [AppDictions.com]

Animus – Stand Alone – 3,49€ (pôvodná cena 4,49€)

Animus je brutálna akčná RPG hra.

Human Resource Machine – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Human Resource Machine je logická hra pre expertov, v ktorej dostanete v každej novej úrovni inú prácu od vášho šéfa. Automatizujte ju naprogramovaním svojho administratívneho pracovníka. Ak sa vám to podarí, budete povýšený do ďalšej úrovne vo veľkej kancelárskej budove.

Evoland – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Evoland je hra, ktorá sa vyvíja a z pixelovej grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie. Banálny postup a možnosti v úvode sú obohacované o nové prvky a súčasti a priebeh je čoraz zaujímavejší. Systém hry je založený na postupnom pridávaní jednotlivých zložiek. Zážitok sa mení počas progresu a vývoja hratelnosti, boje napríklad prechádzajú z reálneho času na ťahové a jednoduché bludiská s logickým postupom do máp s náhodnými bitkami.

Evoland 2 – 2,29€ (pôvodná cena 9,99€)

Evoland 2 je nástupcom pôvodného Evoland s vylepšenou grafikou, kde budete cestovať časom, s jednoduchou hrateľnosťou, ktorá sa bude postupne vyvíjať, ako sa budete pohybovať v príbehu. Hra sa bude postupne meniť z “pixelovej” grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie Evoland 2 je oveľa väčšia hra a v srdci klasické RPG, s komplexným scenárom založeným na cestovaní v čase. Môžete očakávať desiatky postáv s vlastným prostredím a ambíciami a diametrálne odlišnými hernými štýlmi, ktoré sú spojené s príbehom a akciou hráča. Evoland 2 je plný humoru a odkazov na klasické hry, ako napríklad Mario, Street Fighter a Bomberman a ďalšie legendy rôznych žánrov.

Evoland 2 vyšla aj vo verzii pre PC a podporuje aj Apple TV.

ACDSee Pro – 1,09€ (pôvodná cena 8,99€)

ACDSee Pro kombinuje inovatívny fotoaparát, výkonný editor fotografií a ľahko použiteľného tvorcu koláži do jednej aplikácie.

Convoto – 5,59€ (pôvodná cena 7,99€)

Convoto vám umožňuje prevádzať jednotky a meny spôsobom, ktorý je veľmi jednoduchý a rýchly. Výmenné kurzy mien sa aktualizujú, keď je vaše zariadenie online a ukladajú sa pre offline použitie.

Mars Power Industries – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Mars Power Industries je nadčasová logická hra. Vašou úlohu bude napojiť na elektrinu všetky domy na Marse a preskúmať červenú planétu.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC a hernú konzolu Nintendo Switch.

macOS

Deluxe Moon Pro – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Existujú prepojenia medzi mesiacom a rastlinami, ľudskými emóciami, krvným tlakom, zdravím alebo financiami? Objavte nové úžasné vzťahy s aplikáciou Deluxe Moon Pro!. Aplikácia prináša komplexné informácie o mesiaci, špecifické rady týkajúce sa záhradníctva založené na aktuálnej fáze mesiaca, presné fázy mesiaca, animované kruhy zverokruhu, mesačný horoskop a kalendár, časy západu a východu slnka a popisy dňa mesiaca a oveľa viac.

Fantastical 2 – 43,99€ (pôvodná cena 55,99€)

Fantastical 2 je populárny kalendár pre iOS zariadenia a počítače Mac, vrátane podpory pre Apple Watch s množstvom kladných recenzií:

„Fantastical 2 je aplikácia, na ktorú Mac čakal.“ – The Verge
„Úžasná nová verzia jednej z mojich najobľúbenejších aplikácií.“ – John Gruber (Daring Fireball)
„Je to moja obľúbený kalendár pre OS X.“ – MacStories
„Kalendár, na ktorý ste čakali.“ – iMore
„Fantastical 2 je šialená aplikácia kalendára pre váš počítač Mac.“ – Wired

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.