Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #42 týždeň

42. tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre Phone/iPad a Mac prináša v akciovej cene niekoľko zaujímavých programov. Pre macOS je zadarmo 3D modelovací softvér a v akciovej cene SkySafari 6 Pro. Pre iOS zariadenia môžete nájsť nástroj na produkovanie hudby NanoStudio 2 a program ktorý prevedie hlas na text.

iOS

OK Golf – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Vizuálne pekný, minimalistický golf s podporou multiplayeru a Apple TV.

OK Golf 600x146 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #29 týždeň

Death Point – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Death Point je špionážna hra plná vzrušenia a emócii ktorá sa odohráva v postapokaliptickej budúcnosti, ktorá neodpúšťa chyby a nedáva žiadnu šancu prežiť slabým. Hra obsahuje 10 misií približne s 12 hodinovým gameplayom.

Death Point 600x119 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #19 týždeň

Neon Chrome – 1,09€ (pôvodná cena 8,99€)

Neon Chrome je nekonečná akčná hra s procedurálne generovanými úrovňami a ničiteľným prostredím.

Neon Chrome 1 600x154 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #24 týždeň

Mini Watch Games 24-in-1 – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Ako už názov aplikácia prezrádza, Mini Watch Games 24-in-1 prináša 24 rôznych hier pre hodinky Apple Watch.

Mini Watch Games 24 in 1 600x254 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #25 týždeň

Aquavias – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Aquavias je logická hra, v ktorej je vašou úlohou zabrániť suchu v meste. Vytvoríte akvadukty, ktoré spoja vodné nádrže s mestami a privedie vodu do rôznych budov, ako napríklad amfiteáter, závesné záhrady, chrámy kúpele… Avšak vytvoriť prosperujúce mesto nebude jednoduché, ak prekonáte všetky prekážky a dodáte vodu, mesto prežije a vy vyhráte.

Aquavias 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #32 týždeň

TD Saga – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

TD Saga je kombinácia hier štýlu tower defense, real-time strátéhgie a MMO. Vašou úlohou je ochrániť kryštál pred zničením.

TD Saga 600x145 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #15 týždeň

Machinarium – 2,29€ (pôvodná cena 12,99€)

V hre Machinarium sledujete osudy malého robota, ktorý bol vyhodený na smetisko. Nasleduje tŕnistá cesta späť, kde sa musíte stretnúť s nebezpečným bratstvom Black Cap. Väzní totiž vašej priateľku, a to nemožno nechať bez odozvy. Roztomilá grafika je kompletne ručné práce a nechýba ani originálne soundtrack. Na vyriešenie spústy hádaniek, úloh, hlavolamov aj minihier napomôže komunikácie pomocou komiksových bublín..

Machinarium 600x132 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #52 týždeň

Everybody’s RPG – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Everybody’s RPG je RPG hra s pixelovov grafikou s jedinečnými a rôznymi kombináciami hrdinov, v ktorej budete bojovať proti hráčom z celého sveta.

 

Convoto – zadarmo (pôvodná cena 7,99€)

Convoto vám umožňuje prevádzať jednotky a meny spôsobom, ktorý je veľmi jednoduchý a rýchly. Výmenné kurzy mien sa aktualizujú, keď je vaše zariadenie online a ukladajú sa pre offline použitie.

air radio tune – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

air radio tune poskytuje rýchly a jednoduchý spôsob počúvania tisícov streamingových internetových rozhlasových staníc a bezplatnej hudby na iOS zariadeniach. Vyberte si z veľkej zbierky hudobných, spravodajských, športových staníc z celého sveta. Viac ako 30 000 rozhlasových staníc vo vysokej kvalite, akéhokoľvek žánru a štýlu.

NanoStudio 2 – 12,99€ (pôvodná cena 26,99€)

NanoStudio 2 je softvér na hudobnú produkciu, mixovanie a úpravu. Jeho úplne nový zvukový engine poskytuje skutočne profesionálnu kvalitu zvuku, je vysoko optimalizovaný na zvládanie zložitých projektov s veľkým počtom nástrojov a efektov.

Cardinal Land – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

V hre Cardinal Land bude vašou úlohou poskladať farebné obrazy zvierat z geometrických tvarov.

SkySafari 6 Pro – 27,99€ (pôvodná cena 42,99€)

SkySafari 6 Pro je jednou z najlepších aplikácii pre amatérskych astronautov. Obsahuje všetky objekty, ktoré boli kedy objavené v slnečnej sústave, podporuje rozšírenú realitu – AR a spomedzi všetkých podobných aplikácii, SkySafari 6 Pro ma najväčšiu databázu vesmírnych objektov.

Active Voice! – zadarmo (pôvodná cena 9,99€)

Pomocou aplikácie Active Voice! prevediete hlas na text, takže už žiadne zdĺhavé písanie správ alebo mailu. Aplikácia navyše preloží text do jedného z 32 cudzích jazykov.
Medzi podporovanými jazykmi nájdete aj slovenčinu a češtinu.

macOS

AppGraphics – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

AppGraphics vám ponúka možnosť rýchlej tvorby a generovania ikon pre vaše iOS aplikácie. Aplikácia vám umožňuje spoľahnúť sa na vstavanú kolekciu návrhov a šablón, alebo si môžete zvoliť import vlastných snímok.

Machinarium – 3,39€ (pôvodná cena 12,99€)

Obľúbená česká hra je po iOS verzii v akcii aj pre počítače Mac.

Verto Studio 3D – zadarmo (pôvodná cena 17,99€)

Verto Studio 3D je inovatívny, 3D modelovací program navrhnutý tak, aby konkuroval komplikovaným omnoho drahším modelovacím programom. Snaží sa posúvať hranice toho, čo je v počítači Mac možné, pričom si zachováva čo najjednoduchšie rozhranie. Tento softvér je navrhnutý pre všetky skupiny používateľov, od profesionálnych 3D modelárov, až po začiatočníkov.

SkySafari 6 Pro – 43,99€ (pôvodná cena 69,99€)

SkySafari 6 je planetárium, vďaka ktorému budete mať hviezdy a galaxie na dosah, obsahuje databázu s viac ako 120 000 hviezdami. Aplikácia je po iOS v akcii aj vo verzii pre počítače Mac.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.